İyi hizmet almak için illa kendi sunucumuzu mu almamız gerekiyor? İsimtescil'den hosting almayı düşünenlere sesleniyorum. Düzenli ve sürekli olarak 1,5-4 dakikalık aralıklarla sitelere erişim kesilir. Bunun sebebi de "saldırı ve olası ataklara karşı güvenlik tedbirleri" olarak veriliyor.
Defalarca bu konu üzerine kendileriyle iletişime geçtim. Sunucu alın demekten başka bir şey yapmıyorlar. Ben kullandım, memnun kalmadım. Daha önce de wmaracıda bununla ilgili konu açmıştım. Şahsen bir daha çalışmayacağım. Domainleri taşıyorum, hostingin zaten günleri kaldı. Bu vesileyle diğer forum üyeleri de bilgilenmiş oldu.
Defalarca bu konu üzerine kendileriyle iletişime geçtim. Sunucu alın demekten başka bir şey yapmıyorlar. Ben kullandım, memnun kalmadım. Daha önce de wmaracıda bununla ilgili konu açmıştım. Şahsen bir daha çalışmayacağım. Domainleri taşıyorum, hostingin zaten günleri kaldı. Bu vesileyle diğer forum üyeleri de bilgilenmiş oldu.
Geçmiş olsun. Kayyum atandıktan sonra rezalet hizmet vermeye başladılar. Eğer profesyonelseniz size kesinlikle Turhost'u öneririm.