HostingerTR adlı üyeden alıntı
İncelediğiniz detayları bizimle de paylaşabilir misiniz? :)Hostinger ücretsiz web hosting planında birçok kişisel siteler ve ufak firma siteleri yıllardır sorunsuz barındırılmaktadır. Bence bu aşamada ne kadar kod yazmayı bildiğiniz işin içine giriyor. Eğer siz kod yazmayı ve dahası verimli kod yazmayı biliyorsanız, limitin l'sine ulaşmayabilirsiniz bile. ;) Ancak hiçbir kod yazmayı bilmiyor, içerik yöntemi sistemi kullanıyor ve her ufak işlem için büyük/karmaşık eklentiler kuruyorsanız, elbette ki kolaylıkla limitleri aşarsınız. Her şeyin başı optimizasyon. İçerik yönetimi sistemi kullanıyorsanız bile Google ile kolaylıkla yüzlerce optimizasyon rehberlerine ulaşabilirsiniz.
Son olarak, elbette ki ücretsiz ile ücretli planlarımız aynı değildir. Elbette ki ücretsiz planın ücretsiz kalabilmesi için limitlerinin düşük olması gerekir. Zaten başta da söylediğim gibi: "Hostinger ücretsiz web hosting planında birçok kişisel siteler ve ufak firma siteleri yıllardır sorunsuz barındırılmaktadır."
Konuyu açalı baya uzun zaman oluyor. O yüzden belirtmem gerekir ki o zamanki bilgimle şuanki arasında fark var. Evet Hostinger'ın sağladığı hosting gayet iyi fakat o zaman bilmediğim için diğerlerinin dediklerinden duyduğum kadarıyla "sen ucuz hosting bulursun bir tane ordan alırsın boşver" diye duymam beni biraz tereddüt ettirmişti. Ama şimdi tekrardan ücretsiz olarak sağladığınız servislere baktığımda fark ettim ki gayet de yeterli bir ücretsiz hosting için. Verdiğiniz hizmeti kesinlikle kötüleyemem bu saygısızlık olur. Keşke zamanında yazsaymışsınız konuya size sorup fikrimi değişirdim her türlü...