cetirdek.com bayi panelimden kendime ait olan diğer sitem susmabe.com suspend atılmış neden atıldı ve benim bundan neden haberim yok ?

Okan A.
DomainHizmetleri Yetkilisi
Sayın Ferdi Hamzagül,

06/07/2017 19:18 tarihinde email adresinize "Sözleşme İhlali" konulu bir email iletilmiş. Gönderimle ilgili raporu bu görselden görebilirsiniz: https://vgy.me/ORqRky.png

susmabe.com'un MySQL Tüketimi sunucuda kötüye kullanım düzeylerine ulaştığı için hizmet durdurulmuştur. Diğer hesaplarınızla ilgili bir sorun mevcut bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

Okan A.
2. Seviye Destek Uzmanı

Ferdi Hamzagül
Müşteri
Suspend i kaldırsak bende nedir nerden kaynaklanıyor bi incelesem.

Okan A.
DomainHizmetleri Yetkilisi
Sayın Ferdi Hamzagül,

Birçok kez bu durum yaşandığı için, susmabe.com'un barındırılmasına devam edilemeyecektir. 2 saatliğine web siteniz yayına açılacak ve ardından silineceği için verilerinizi lütfen indiriniz.

Saygılarımızla

Okan A.
2. Seviye Destek Uzmanı

Ferdi Hamzagül
Müşteri
Susmabe.com ve cetirdek.com adlı sitelerimin tüm yedeklerini aldım susmabe.com a isterseniz suspend atın yada isterseniz tüm reseller hizmetimi durdurun bundan sonra sizinle çalışmayı düsünmüyorum.. ve gerekli webmaster sitelerinde sizinle olan çalışmamı çekinmeden anlatacağım.. susmabe.com sitemde hiç bir kural ihlali yoktur var isede gerekli uyarı verirsiniz suspend atıp daha sonra o sitemin tekrar faliyete geçmesini yasaklayamassınız boş index atar tutarım öyle bu benim bileceğim bir şey. siz benim hostumu nasıl denizli firmasının alt yapısına taşırken bana haber vermiyorsanız ve o taşımadan sonra sitelerimin açılış hızları düştü ise ve ben bu konuda size karşı bir şikayette bulunmadı isem. bu benim iyimser olmadan dolayıdır ve ayrıca işlerimin yoğunluğundan dolayı zaten hiç bir siteme son zamanlarda bakamadığım için oluşmuş aksilikleri görmedim ve uyarı meailiniz i de tesadüf sitem suspend ne zaman atıldı onuda bilmiyorum daha dün gördüm.. neyse çalışmalarınızda başarılar dilerim..