Merhaba Arkadaşlar,

Yazılımını ve tasarımını kendim yaptığım yeni projem Pişman Değilim'i tanıtmak istiyorum.


Pişman Değilim, yeni bir ürün alırken, bir mekana gitmek istediğimizde, bir film / dizi araştırırken ya da bir araç almadan önce deneyim sahibi kişilerin yorumlarını okuyarak karar vermenizi sağlayan ürün değerlendirme ve inceleme platformudur.

PismanDegilim.com 1 Temmuz 2017 de faaliyete geçmiştir. Başlangıç olarak elektronik, hizmet sektörü, kitap, film / dizi, anne & bebek ve vasıta kategorilerinde hizmet vermektedir.

Siz de deneyimlerinizi bizimle paylaşarak diğer kişilere ışık tutabilirsiniz. Pişman olduğunuz ya da çok memnun kaldığınız deneyimleri yorum ve puanlama sistemiyle belirterek değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Deneyiminize uygun olarak 5 üzerinden puan verebilir ve Pişmanım, Pişman Değlim, Kararsızım oyları vererek puanlama yapabilirsiniz. Başkalarının deneyimlerinden faydalanmak için yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Bana destek vermek isterseniz kullandığınız ürünleri (cep telefonu, bilgisayar, film, mekan yd aklınıza ne gelirse) aşağıdaki sayfadan ekleyerek yorum yapabilir misiniz.

Site yeni olduğu için desteğinize ihtiyacım var.
Şimdiden Teşekkürler :)

http://www.pismandegilim.com/Product/RequestProduct