lostyazilim
tr.link

Bu program iş yapar mı?

9 Mesajlar 1.153 Okunma
acebozum
tr.link

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Merhabalar. Bu gün arşivimi karıştırırken zamanında yabancı ücretsiz sms gönderme sistemlerini not etmiş olduğumu gördüm. Ve bende gireyim bakalım hala çalışıyor mu dedim. Ancak sadece2 si çalışıyor ve birisinde günde 3 adet olarak kısıtlama var. Diğeri sınırsız. Bende bu siteyi kullanarak bir program yaptım. Program bildiğimiz webbrowser gibi. Ancak bir yere tıklayınca siteye gidiyor ve size mesaj gönderme ekranı geliyor. Ben bu programı satabilir miyim? yoksa ücretsiz dağıtayım mı? Yani bu program satılır mı? Çünkü şu anda piyasa da gerçekten ücretsiz ve üyeliksiz bir de sınırsız sms gönderme sitesi yok. Ayrıca inanmayanlar da pm den tel nosunu versin mesaj göndereyim.

wmaraci
reklam

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Ben buna güvenmem.Yani şahsi algılamayın ama, benim bedava kullandığım sistemde telefon numaramın mağaza vb yerlere spam olarak satılmayacağını bilemem.

Ücretli olsa almam yani.

İyi Forumlar.
Batuhan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Görüşünüz için teşekkür ederim. Ancak ben bunu çok zaman kullandım hiç bir sorun çıkmadı.

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)
satarsanız kaba tabirle bk çıkar ve en kısa sürede ücretli hale gelir biz türklerin uzmanlık alanıdır bedava bir şeyin bk çıkartmak bence siz bunu kendi sitenize adapte etmeye çalışın ve siteniz üzerinde sms yollatın ama sınırsız olmasın bk çıkar ayrıca bakınız

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Hocam programa yazarım. :) Sadece şu kişiden alın falan diye ama neyse satılmaz sanırım. Oysa ki çoğu kişi bu yöntemi istiyor. :D

• Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

Ghost adlı üyeden alıntı

Hocam programa yazarım. :) Sadece şu kişiden alın falan diye ama neyse satılmaz sanırım. Oysa ki çoğu kişi bu yöntemi istiyor. :D

ayrıca senden aldığım 10 tl lik programı 5 tl ye satarım bana nasıl engel olacaksın senin olmayan bir program sonucta hiç bir şey idda edemezsin hatta mahkemeye versen belkide seni suçlu bulurlar kendine ait olmayan bir programı sattıgın için vs vs uzar gider satıp satmamak sana kalmıs

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Anladığım kadarıyla bir site kullanarak yaptırıyorsun işlemleri, o programı bana versen hangi siteyi kullandığnı öğrenmem 5 dakikamı ya alır ya almaz. Demek istediğim ücretli satayım dersen bunun lisans işlemelrini yapman lazm falan, uğraştığına yazık.

• Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Programı sadece bir bilgisayarda çalıştırmak nasıl oluyor acaba? bilen var mı? scriptler için tek siteye entegre var ama programlarda olur mu?

• Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

Ghost adlı üyeden alıntı

Programı sadece bir bilgisayarda çalıştırmak nasıl oluyor acaba? bilen var mı? scriptler için tek siteye entegre var ama programlarda olur mu?

olur mac adresini alırsın bilgisayarın ve o adrese göre lisans edersin ve sadece o bilgisayarda çalışır program ayrıca format bile atsan kurup tekrardan çalıştırabilirsin yeterki mac adresi değişmesin yani anakart değişmedikçe sorun olmaz ama ana kart yanarsa ne olacak birde bu var:rolleyes:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al