Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar
Benim adsense hesabım vardı o kapatıldı o kapatılan hesabı tümden sildim daha sonra yeni hesap açtım bloggerdan başvuru yaptım onaylandı 1 gün sonra kapandı ve terkar aynısını yaptım yine kapandı yani hesap açmama izin vermiyorlar.
Ne yapayım bir adsense hesabımın olması için bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi Günler...
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
AdSense hesabın kuralları ihlal ettiğin gerekçesiyle kapatılmışsa, bir daha açamazsın. Başkasının adına açıp kullanabilirsin ancak. Zaten AdSense hesabı kapatma gerekçesinde bunu belirtmiştir muhtemelen. Tek bir itiraz hakkın vardır, o da % 99 ret edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bi windows vps al, yine kendi adınla ama adres ve banka bilgisini değiştirip kayıt ol. (adresi ver bi akrabanın evini, postacı atıyo gidiyo ztn pini) o bilgisayardan kayıt olmayı deneme, giriş yapma artık
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçersiz tıklama nedeniyle kapatılmışsa, bir daha kendi adına alma şansın yok. Yalan yere umut tacirliği yapmak istemem. Başkasının adına alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Alma yöntemini söyleyiyim. Farklı bir bilgisayardan adınız soyadınız sadece aynı olacak şekilde, adres ve telefon farklı olarak başvurursanız eğer onaylanır. Adreside tanıdığınız farklı bir şehirde olan akrabanız tanıdığınızın adresini yazarsanız daha da iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.