Normal şartlarda bu tür haberlere karşı yorum atmak etik anlayışımıza sığmaz fakat açılan başlıktaki haksız ve eksik bilgilendirme firmamızı karalar düzeyde.

Buradaki arkadaş destek talebinin bir kısmını göndermiş ve ajitasyonla kendine destek aramış durumda. Elbette herkes fikirlerini özgürce paylaşabilir buna söz söyleyemeyiz lakin kendisine verilen son yanıtı aşağıda paylaşarak durumun daha da anlaşılabilir şekilde kapanacağını umuyorum. Aşağıdaki metnin detaylı okunacağını umuyorum :

Sayın Ferdi Hamzagül,

Öncelikle bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmemiz gerekli.

Denizli Netinternet Verimerkezinde kendi sunucu ve kabinimiz bulunuyor. Netinternet'i yalnızca ana altyapı sağlayıcı olarak kullanıyoruz. Sizden izinsiz taşıma derken kastınızı anlamadık, biz uzun yıllardır zaten o lokasyonda barındırıyoruz sunucularımızı ve siteniz başka bir yere taşınmadı. Hatalı bir tespit yapmışsınız.

Diğer nokta ise, susmabe.com web sitenizin sunucuda oluşturduğu yoğunluk için daha öncesinde askıya alınma sorunu yaşanmış olarak kayıtlarda görünüyor. Bu tür sorunların tekrarına neden olan hesapların durdurulması sözleşmemizde açıkça belirtilen bir durumdur.

Elbette web siteniz size aittir ve dilediğiniz firmada barındırabilisiniz herhangi bir müdahalemiz söz konusu dahil olamaz. Fakat, bizim için önemli olan en önemli unsur, müşterilerimizin genel hizmet devamlılığını sağlamaktır. Sizin 1 adet web siteniz yüzlerce müşterimizin barındığı MySQL sunucusunda olumsuzluk yaratıyorsa hizmetinizi devam ettirmemiz mümkün olmayacaktır. Kendinizde bu hakkı görüyor olmanız, tarafımızdan hizmet alan tüm müşterilerimize haksızlık olur. Buna müsaade edemeyiz.

Hosting platformları devamlı hareketli, güncellenen ve her ne kadar kaynak tüketimleri yazılımsal belirlense de manuel kontrollerle ilerleyen bir hizmet alanıdır. Bu tüm firmalar için geçerlidir. Bu sebeple hizmetlerimizin sağlıklı devamlılığı için prosedürlerimizi değiştirmeden devam edeceğiz ve sunucularımızda sorun oluşturan web sitelerinin sonlandırılması kaçınılmaz olarak yaşanacaktır.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla


Ayrıca, gayet gerçek, T.C. kanunlarına tabi, İstanbul Ticaret Odası kayıtlı, yer üstü bir firmayız.

Yolunuz düşerse çayımızı içmeye bekleriz