Hocam 600 bin izlenmeli, 730 aboneli kanala sahibim. Bu istatistiklerle bile özel muamele alamıyorum hiçbir partnerden ki sizin dediğiniz gibi "ben uğraşmayayım onlar açtırsın" uygulaması yok. Partnerimi uzun süre kullandıktan sonra bünyesinde barındığım bayi sistemi kapattı. 5 aylık ödemem onlarda kaldı ve bundan sonra Adsense başvurmaya karar verdim. O kadar illet bir şey ki ayrılma talebinde bulunuyorsunuz, bir ay içerisinde bunların size feedback yapıp ayrılmanız için onay vermesi gerekiyor. Bunlar da para kazanıyorum diye bekletip duruyor. Girsen bi dert ayrılsan bi dert. Ayrıca partnere ilk girişinizde yaptıkları sözleşmede 1 yıl ayrılmamaya söz veriyorsunuz ve ayrılamıyorsunuz. Yolun başındayken hiç partnere bulaşmayın direk youtube adsense kullanın. Reddedilirseniz sabredin yine başvurun ama partner kullanmayın.
-
Bu arada yok illa girmek istiyorum diyorsanız youtube forumlarında bu partnerlik sistemlerinin bayileri var. Aracı ne kadar artarsa vereceğiniz komisyon da o kadar artıyor yani. İyi forumlar :)