lostyazilim
tr.link

Sipariş edicem hangisini alayım?

15 Mesajlar 2.052 Okunma
acebozum
tr.link

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

EmreGüven adlı üyeden alıntı

Eyvallah hocam, umarım memnun kalırım:)

Memnun kalırsın. Önceki o hepsiburada da satılan kurnazların kasalarını almadığına sevindim inan parana yazık olacaktı. Kasaya baktım gtx 1050 önerecektim ama grafik ve render işi yapacağın için 4 gb bellekli olması rx460 ın daha avantajlı senin için. Bu sistemde sadece işlemci biraz güçsüz o da minimum 2 yıl götürür. Sonra i5 kabylake ile upgrade edersin.
EmreGuven

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ssd ile tanıştıktan sonra buradaki mesajınızı guncelleyin; tum bilgisayarınızı farkli bir cihaza dönüştürecek.. Cenkonsoy demişti dersin :) en azindan isletim sisteminin çalışacağı 120gb gibi cüzzi bir ssd alıp sistem run edin..
EmreGuven

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

gorkemaslan adlı üyeden alıntı

Memnun kalırsın. Önceki o hepsiburada da satılan kurnazların kasalarını almadığına sevindim inan parana yazık olacaktı. Kasaya baktım gtx 1050 önerecektim ama grafik ve render işi yapacağın için 4 gb bellekli olması rx460 ın daha avantajlı senin için. Bu sistemde sadece işlemci biraz güçsüz o da minimum 2 yıl götürür. Sonra i5 kabylake ile upgrade edersin.

Valla hocam başta izolly alacaktım donanim arsiv grubuna girdim onların ne çakal olduğunu öğrendim. Donanimdan anlamayan bir insandim bir haftadir gece gündüz tüm parçaları inceliyorum valla 2 yıllık bilgisayarcı tecrubesi edindim :) Elime para geçtikçe upgrade edeceğim zaten, geçim kaynağım pc olduğu için şimdilik işimi görsün yeter :)

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ssd ile tanıştıktan sonra buradaki mesajınızı guncelleyin; tum bilgisayarınızı farkli bir cihaza dönüştürecek.. Cenkonsoy demişti dersin :) en azindan isletim sisteminin çalışacağı 120gb gibi cüzzi bir ssd alıp sistem run edin..

Hocam ssdnin önemini biliyorum ancak bütçemi kuruşu kuruşuna yatırdım ssdli bir kasa alsam ramden anakarttan kısmam gerekecekti. Bir süre işimi görsün ssd ekleyeceğim zaten :)

wmaraci
wmaraci

Oguzhnt Oguzhnt Sostrend Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 242
  • Beğeniler 36 / 37
  • Ticaret 21, (%100)
2. daha iyi hocam işlemci olsun vs daha rahat edersiniz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al