-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
ATM kart sokmadan QR kod ile para çekme işlemi gerçekleştirin bu tarz olaylar çok dönüyor temassız özelliğinizi kapatın 40 tl kadar pos makinesi yanınıza getirir otomatik çeker haberiniz olmaz şifresiz işlem gerçekleştirir. dikaktli olalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.osmanlidavetiyeci.com
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bunun benzeri birşey de benim başıma geldi. kredi kartından Dijitürk e ödem yapılmış. 90 tl fark ettim bende itiraz dilekçesi yazdım bakalım ne olacak. Daha önce de Türk hava yolları çekmişti 300 TL anlamadım bir şeyler var ama yakında çıkar ortaya.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
epos kart çekimi olduğu için banka kartlarının kopyalandığı aşikar önlem olarak tüm kartlarınızı yenileyin derim. sanal kart kullanılmaya özen gösterilmesi lazım şu an adamlar fena hesap patlatıyorlar.
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hayır arkadaşlar yanlış anlamışsınız bu işlem telefon aramasıyla yapılmış.
EPOS demek "online pos" ************* servislerinde sesli yanıt sisteminde 3D SECURE ile işlem yapılamıyor. Büyük ihtimalle bulunur harcama yapılan telefon numarası fakat uzun sürer en az 2 YIL geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@bayro bahsettiğin şekilde olmuş olabilir benim aklıma da bankamatik kartını kopyalayıp çekim gerçekleştirmek geliyor.
senin dediğin gibiyse de bu bir açık o zaman benim haberim olmadan hesabımdan hiç bir ödeme otomatik talimat yokken ve hesap bilgilerim hiç bir ******* kayıtlarında bulunmazken nasıl olur da çekim gerçekleştirebilir TURK*******
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Turk ******* adı altında benımde kartımdan 59 tl cekmislerdi .Muhtemelen dedıgınız gıbı benımde kartımı bır yerde kopyaladılar Daha sona bende kartımı kapattım ve harcama itirazı yaptım.
saydek
Geçmişten geleceğe yazıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Ücret iadesi yaptılar ama attıkları mailde banka daha dilekce sonuclanmadı dıye de not düsmüş.Duruma gore anlaşılan geri alma ihtımallerı de var. 180 gunde sonuclanırmıs.
saydek
Geçmişten geleceğe yazıyor...
eth0
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sistem Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
45.75 TL, hocam işi açıklayayım size şimdi. Kimse o miktarı çekmez, yani kısacası 45.75 TL'lik bir telefon faturası ödenmiş. Bankadan bunun detaylarını isterseniz ve bilgilendirirseniz bilgisiz bankacılarımızı hangi telefona veya hangi faturaya ödeme yapıldıgını kolayca anlayabilirsiniz.