Belkide 1 Hafta Olmadı Kartı Aldım Paramı Yatırdım Herşey Güzel Taaki Para Çekene Kadar :)

İng Bank E-Turuncu Hesap İçin Bahsettiği Özellikleri Buyrun ;

Resimdeki URL : Bknz.

İstediğiniz Zaman E-Turuncu Hesaptan Para Çekip Yatırabilirsiniz. Diyor. ( Bugün ATM'ye Gittim Para Çekmeye Hesabı Seçince E-Turuncu Hesaptan Para Çekemezsin Diyor ATM ) :) EFT Yöntemiyle Başka Bankaya veya Hesaba Atıp Öyle Çekebiliriz. Öyle Kullanıyorum Maalesef.

Hesap İşletim Ücreti ve EFT/Havale masrafı ödemezsiniz. Diyor Fakat Her EFT İçin 1TL Ücret Alıyor.

Ayrıca Daha 1 Hafta Olmadı Turuncum Güvende Vefat Durumunda 2'ye Katlanarak Ailemize Kalıyormuş Hesabımızdaki Para Telefondaki Arkadaş Öyle Söyledi İlk başta gerek yok sonra düşünürüm dedim,sorasında herkes bizi arayarak yaptırıyor siz neden yaptırmıyorsunuz dedi dedim peki yaptıralım fakat ücret hakkında bilgi vermedi misal 5bin liraniz var 5tl her ay kesiyorlar 10 bin var ise her ay 10TL kesiyorlar bilginiz olsun bu konudada.

Hesap İşletim Ücretide Alırsa Şaşırmam :)

Bu Şikayet Değil Kesinlikle ,Hesabı Doğru Kullanabiliyorsak Gerçekten Güzel Hesap. Sadece Bilginiz Olması Açısından Konu Açtım Mesela Ben Böyle Olacağını Tahmin Etmemiştim Fakat Tedbirimi Artık Aldım Bundan Sonra büyük ihtimalle sorun yaşamayacağım. :)