Konuyu bodozlama siyasete çevirmezseniz iyi olur :) AKP'den öncede böyleydi ve yıllar da geçse böyle kalacak. Bunu değiştirmek için herşeyi yapmaya benim gibi hazır bir dünya insan var ama bazı şeyleri değiştirmek için çok fazla çalışmak gerekiyor.
Doğru değilmi abi ben akpliler içindeyim bütün İstanbul beledesi bünyesinde olan bütün kurumlarına giderim işim gereği soruyorum abi nasıl yerleştiniz diye hiçbirinde şu üniversiteden geldim diyen yok biri diyor bilmem merkez mah. Başkanıyım biri diyo teşkilat başkanıyım :) valla bak hepsi böyle yerleşmiş 3500 tl altında maaş alan yok artı 3 ayda bir prim alırlar hepsinin keyfi yerinde Doğuda şehit veriliyor ülke b.. yemiş hiç umurlarında değil hepsi oturup çay içtiklerinde konu şu gördünüz mü reis ne nasıl konuştu ama gibi muhabbetler neler gördüm neler o yüzden
Değiştirmezsin değiştirmeye kalkarsan fetocu, pkk lı diye içeri atarlar o yüzden bulaşmamak gerek en iyisi ticaret yapmak yıllarca okuyacak güzel bir işe yerleşmek için bilmiyorki ora geçmek için okusanda boş