"Arabamın egzozundan duman çıkıyor, zararlı mı?" diye sormak gibi oldu, sık sık belirttiğimiz gibi sorununuzu veya sorunuzu bol detaylarla anlatın veya anlayabileceğimiz görseller veya ekran görüntüleri ile destekleyin.

Sorunuza gelecek olursak,mysql veritabanı kullanılıyor (sanırım aynı ağ içinde) ve kullanıcılar kayıt olabiliyor ve yönetici olarak sen de istediğine yetki verebiliyorsun. Kullanıcılara yetkiler veriyorsun, kayıt olurken veya kullanıcı kaydı eklenirken seviye belirtiyorsan veritabanında default değer diye bir olay var, yetkini o şekilde otomatik verebilirsin. Bunun dışında başka bir şey anlamadım, kolay gelsin.

Ek olarak, güvenli mi? Kurum içinde kullanılan bir uygulama ise güven meselesi ağa erişimin kontrolü ile gerçekleşir eğer ki vds vps yada sunucuda bulunuyorsa veritabanı bunu bir erişimler için şekilde süre kısıtlaması uygulanabilir ve üyelik esnasında telefon, mail doğrulaması gibi şeylerle önlem alabilir, üyelik oluşturan kişinin eriştiği cihazın bilgileri ve ip adresi ile kayıt tutabilirsiniz. Bunun dışında güvenli olayı çok derin bir mesela olduğu için uzmanına danışmakta fayda var.