mstfaclk bu kadar uzun bir öneri sunduğunuz için gerçekten teşekkürler. Oyunda kutuplaşmalar olacak, bu mantıklı kutuplaşmalar şuan için en büyük beklentilerimizin olduğu aşikar bir nokta.

Buna bir örnek vermek gerekirse eğer takımlar; Takım yönetimi ve üyelerin kendi takımına saldırı bonusu verebilme, takım yöneticilerinin diğer takımlara savaş açabilmesi gibi detaylı işlevler yer alacak.

Şuan için oyunun yazılımsal zeminini şimdilik gerekli olduğu kadar tamamladık, arda kalanlar ise oyunun mantığınını stabil yapmak. Yani şuan mantıksal bir kavram oluşturmak asıl temel, istatistiksel (ne kadar oynanıyor, geri bildirimler, en çok sevilen özellikler) verileri de bunları yanısıra da netleştirmek.

Sonuçta bu kategori derin bir kategori, çok yönlü. Oyunun network yapısına hack saldırıları ağır ve ciddi anlamda gelebiliyor.

Ama bize gereken tek bir şey var şu anlık, o da mantık. Dediğiniz oyunlar gibi derin bir mantığın en basite indirgenmiş halini şuan basit bir iskelet üzerine sistematik yapmaya çalışıyoruz. Zamanla bu konu üzerinde ciddi adımlar atacağız.

Şuan her şeyi en basite indirmeye çalışmak esas olan.

Sonradan zaten sıfırdan sil baştan, "bu proje tamamlandıktan sonra bu eldeki mantık ve bilgi birikimiyle" gelişmiş bir proje yapacağız.

Oyun zaten yayında değil, yayında olan hali sadece eski bir iskelet yapısı.

Oyundaki tüm kullanıcılar etkileşime geçebilecek, ayrıca tüm cihazlardan erişim kolaylığına sahip olacak.
Öneriniz için tekrar teşekkürler...

İyi akşamlar...