Güven adlı üyeden alıntı

creed74
email hakkında pek bilgim yok.. lakin bildigim kadarıyla bir domain icin oluşturulan standart email kullanımı büyük müşterileriniz için yanlış oldugu düşüncesindeyim..

yine kendileriyle irtibata gecerek,

email hosting almanız daha mantıklı oldugu kanaatindeyim..

https://www.guzel.net.tr/email-hosting.php

bu paketlerin kullanımının nasıl gercekleşeceği konusunda bilgi sahibi olarak kendilerine sorular sorabilirsiniz..

belki gözünüzden kaçmış olabilir bu paketler..


Tam öyle değil hocam, 1 gb dan 8 email var, kusura bakmasınlar da panellerinde sınırsız email, sınırsız email kotası diyen hosting firmaları sonuçta. Hocam siz de bilirsiniz web sitesi ve sql pek yer tutmaz, 15 gb alana 30 tane de web sitesi koyarım rahatlıkla ama email sorun işte, müşteri 15 tane email hesabı istiyor, her birini de 250 mb açsak komik geliyor, en az 1 gb demek zorunda kalıyoruz.

Ha kendi sitelerimi barındırsam sorun değil bu kota ama zaten reseller almam o zaman da, birden çok domain barındırabileceğim limitsiz paketler var zaten. Reseller satış içindir, müşterime panel erişimi verebilmem için. Sorun da burada zaten, o zaman da işte 500 mb alan sınırsız email, sql vs.. diye satış yapmak zorunda kalıyor reseller sahipleri, sizce de komik değil mi sınırsız hostingler varken üç otuz paraya, reseller sahiplerinin 500 mb satması?