Arkadaşlar merhaba. Php ile sql veritabanına veri girişi sağlanıyor ancak işlem başarıyla tamamlandığında ilgili tablodan sildirip başka bir tablayo veri girişi olması gerek ancak 2. kısımda bir türlü yapamadım. Ücret karşılığında vs yardımcı olan olursa sevinirim.

İlk olarak kişi siparişi yaptığında bilgileri temp_table a verileri giriliyor burada sorun yok.
temp_table tablosuna ödeyeceği miktar amount ile ürünü productid ile kayıt oluyor.

Ödeme tamamlandığında ise eski verilerle yeni verileri başka bir tabloya aktarmak istiyorum. Ödeme tamamlandığında (payeer ile) şu şekilde bir linkle dönüyor kullanıcı :

siteadi.com/index.php?success&m_operation_id=377408409&m_operation_ps=2609&m_operation_date=17.07.2017%2020:12:46&m_operation_pay_date=17.07.2017%2020:12:53&m_shop=345339472&m_orderid=55&m_amount=5.00&m_curr=USD&m_desc=XXXXXXX&m_status=success&m_sign=XXXXXXXXXXXXXXXXXX&lang=en

buradan sonra link içinde m_status=success e göre işlem yaptırmak için şunu kullanıyorum ancak çalışmıyor:

...
if ($_POST['m_sign'] == $sign_hash && $_POST['m_status'] == 'success')
{
$fetch_user_details = mysql_fetch_array(mysql_query("select * from `temp_table` where `temp_id` = '".$reference_id."'"));

$userid = $fetch_user_details['userid'];
$productid = $fetch_user_details['productid'];
$amount = $fetch_user_details['amount'];
$payid = 28;
$transactionid = $_POST['m_operation_id'];
$amount = $_POST['m_amount'];

/*burada işlem başarılı döndğü için temp_table dan silinip diğer verilerle birlikte odeme tablosuna veri girilsin istiyorum ancak temp_table dan veri silinmiyor odeme tablosuna da hiçbir veri girişi olmuyor*/
$insert = mysql_query("insert into odeme(wwwuserid,product_id,gateway_id,amount,buy_date,status)
values('".$_POST['userid']."','".$_POST['productid']."','".$_POST['payid']."','".$_POST['m_amount']."','".date('Y-m-d H:i:s')."','new')");

if($insert)
{
$delete_user_details = mysql_query("delete from `temp_table` where `temp_id` = '".$reference_id."'");
}