YAZILI FOTOĞRAFLI TÜM HAM HABERLER

· İHA’nın günde ürettiği ortalama 1.500 adet yazılı fotoğraflı haberi www.iha.com.tr adresi üzerinden Şifreli Haber Havuzumuza giriş yaparak alabilirsiniz.

· Gündeme ilişkin günde yaklaşık 3.500 fotoğraf üretilmektedir. Fotoğraflar orijinal boyutlarında , ham fotoğraflardır. Her bir haberde farklı açılardan çekilmiş, haberi en net şekilde anlatan çok sayıda fotoğraf vardır.

· Haberler anlıktır, hızlı ve tarafsızdır. Yorumsuzdur.

· İHA’nın 16 yıllık Yazılı – Fotoğraflı Haber Arşivine de fotoğraflarıyla ulaşabilirsiniz. Kelime bazlı aramalar yaparak istediğiniz konudaki fotoğraf ve haberlere ulaşabilirsiniz. Böylece özel haber çalışmaları da yapabilirsiniz.

· Web siteleri için haberleri dilerseniz XML,RSS kodlarıyla otomatik olarak ta alabilirsiniz. RSS ile aldığınız haber fotoğrafları küçültülmüş direk yayınlanabilir boyutlarındadır.



Fiyat teklifimiz aylık 500TL+KDV



GÖRÜNTÜLÜ TÜM HAM HABERLER

· İHA’nın günde ürettiği 200’den fazla görüntülü haberi takip edip içeriğini web sitenizde yayınlayabileceksiniz.

· Ücretsiz, şifresiz ve logosuz yayınladığımız canlı yayınları takip edip yayın organınızda yayınlayabileceksiniz.

· İHA ürettiği 250’den fazla ham görüntülü haberi internet üzerinden servis etmektedir. Bu da ulaşım ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır.



Fiyat teklifimiz aylık 500TL+KDV



Yazılı Fotoğraflı Tüm Ham Haberler için Aylık 500 TL+ KDV’den Yıllık 6000 TL+ KDV, ek olarak Görüntülü Tüm Ham Haberleri de isterseniz Size özel %50 indirim ile Aylık 750 TL+ KDV’den Yıllık 9000 TL+KDV fiyat verebiliriz.Yıllık bedeli Bonus ve Maximum özellikli kredi kartlarına taksit yapabiliriz.



Birlikte çalışabilmek üzere değerlendirmenize sunarız

IHA nin ucreti