Ultibil
Gelişmiş Web Yazılımları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba
Bir süredir bir sistem düşünüyorum kişilerin üye olup kazı yapabileceği daha iyi kazı için ekipman geliştirecegi kazılardan çıkan ögeleri bozdurup gerçek para kazanabilecegi bir sistem yapmayı düşünüyorum sistemin kendine ait bir kuru olacak ögeler bu kur ile bozdurulacak veya alınacak kişiler ögeleri kendi aralarından alıp satabilecek hani desem önce yapıyım sonra tutmasını düşünürüz diye kodlaması uzun sürecek o yüzden sizlerinde bir fikrini almak istedim olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ek olarak : çiftlik tarzı bir sistem değil sürekli sistemin kazanmasından ziyade tamamı ile kullanıcılara yönelik bir platform olacak kişiler o anki kura göre ögelerini satacaklar veya alacaklar sistem içinde bunların ticaretini yapıp para kazanabilecekler
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
BDDK dan gerekli izinleri almadan birşey yapamayacağınızı bilmenizi istiyorum
tabiki ciddi yatırılmış sermaye olarak maddi gücünüz olması lazım çünkü vaad edilen para kazanmak.
BDDK sitesinden gerekli bilgileri bulabilirsiniz veya telefon açarak bilgi isteyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam mevcut mevzuatlarda bahsettiğiniz şekilde iş yapamazsınız. ama dediğim gibi BDDK yı yinede arayın detaylı anlatın onlarda benim dediğimi diyecekler emin olabilirsiniz
Para vermek dağıtmak kazandırmak vs gibi sistemlerde iştirak yada şirketlerde milyon tl lik ödenmiş sermaye istiyor BDDK
içinde para adı geçmeyen ve gerçek para olmayan bir sistem yapabilirsiniz bu konuda sıkıntı yok
tabiki çekiliş hediye olacaksa MPİ ye teminat vermelisiniz hediye tutarında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ultibil
Gelişmiş Web Yazılımları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu konu halen fikirlere açıktır arkadaşlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçtiğimiz günlerde, gittigidiyor'un artık eski sağlam formunda olmadığını ve Türkiye'de ikinci el piyasasının basbayağı sahibinden'e kaldığını fark ettim. (6 ay önce gg'dan 2. el laptop alıp, sattım.) Satış geçtiğinden dolayı bu düşüncemi iletmek istedim. Bu nedenle illa ki farklı değil ama üyelerin aynı zamanda satışlardan puan alabileceği bir sistem hoş olabilir diye düşünüyorum. Mesela hem sahibinden hem de gittigidiyor emlak ve araç piyasasına ağırlık veriyor. Ancak gittigidiyor'un arama sistemi iğrenç. Sahibinden'in ise araması yeterli olmasına karşın özellikle emlak ve araç dışındaki ilanlarda aranan her terimde arama detayları aynı çıkmıyor. İkinci el piyasasını sahibinden url sonuna alarak arama motorlarına eklemesi nedeniyle (wikipedia gibi) aramalarda hak ettiği sıralamayı elde ediyor. (Bunu istanbulbilisim ve hepsiburada'da iyi gerçekleştiriyor.) Yani kıssadan hisse, aslında doğru bir çalışma ile özellikle 2. el piyasasında doğru ama her alanda aynı sonucu veren güvenilir sitelere ihtiyaç var. Projeyi bu doğrultuda yönlendirir ve akıllılık kazandırırsanız mükemmel olur.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dediğim gibi, 'satış' kelimesini okuyunca fikrimi iletmek istedim. Yıllar, yıllar önce İngilizce classified scriptini Türkçe'ye çevirip ücretsiz bir lisans istemiştim ve bana cevap bile vermeyip, gönderdiğim Türkçe çevirileri kullanmışlardı ;( . Bununla birlikte dediğiniz tür sistemin altyapısının hazırlanması size büyük işgücü, emek ile zaman gerektirecek. Bu nedenle F/P dikkate alarak buradan bilgi sormanız mantıklı olmuş. Ancak bu konuda bir miktar (az) bilgim olmakla birlikte, yapacağınız yatırımdan ziyade topluluk hazırlamak ya da bulmak için ne kadar deneyiminiz olduğunu veya bu konuda en kısa sürede yetenekli kaç kişi bulabileceğinizi düşünerek irdelemenizi isterim. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.