-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Corriere Dello Sport: "Türkler kanunlari kendilerine göre düzenlediler. UEFA'nın vereceğı karar merak konusu"
Der Tagespiegel: "Türkler harika isler yapiyorlar. Türk futbol tarihinin en büyük rüsvet skandali büyük bir incelikle çözüldü"
The Guardian: "Türk Futbol Federasyonu, şike skandali sonrasi kulupleri cezalandirmadan serbest birakti."
Guardian: UEFA, fenerbahçeye Avrupa'dan men ve küme düşme cezası verebilir.
Guardian: "Türk futbolu üzerine karanlık bir örtü örtüldü!"
Dailymail: "İki futbolcu men edildi ama Fenerbahçe hala çok temiz."
Der TageSpiegel: "Türkler tavuk kümesine tilki atmışlar."
Sky Sports News: "TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fener'i akladı"
Ayrıca:
Panathianikos, Olympiakos, Anderlecht, PSG ve Basel kulüpleri Türk takımlarıyla oynamak istemediklerini UEFA'ya iletti.
Bence bu yorumların hepsi haklı, hatırlar mısınız Fenerbahçe kabul ediyoruz ligden düşürün bizi diye kaç kere belirtmişti. Adamlar kabul ediyorlar ama gelgör ki demirören (şahsiyetine yakışır büyüklükte) dalavere ile bunları engellemeye kalkıyor.
Şimdi gelipte hiçbir fenerli böyle böyle demesin. Zaten onu anlamıyorum maç izliyoruz kazanınca paso laf ediyorlar. Sanki Fenerbahçe gelipte AAaa biz kazandık hadi bizden size 100TL mi diyor? Adamlar soydular resmen lafım Fenerbahçe veya başka takıma değil soyanların cezasını çekmesidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Türk futbolunu bu duruma gerirenler kimse onlar utansın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Neden utansınlar ki? Sen onlara paradan haber ver utanmak onlara göre bir şey değil. Utanıcak olsa karısından boşanıp 25 yaşında kadınla evlenmezdi. ( kim o biliniyor. )
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Dış basın bizi bizden iyi biliyor. Ne denilebilir ki başka!
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Gerçekten Haklısın.Ama Elden Birşey Gelmez.
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İnşallah avrupadan tüm takımlarımız men edilir . Şöyle bir dava açıp ( Galatasaray olarak ) ciddi derecede bir tazminat alırız . Bu hem onlara ders olur , hemde bizim ekonomimizi ciddi derecede toparlar . 5 yıl boyunca yıldız oyuncu yok , transfere para yok ona yok buna yok . Lig zaten öldü . İzlenmeye değmez . Temiz bir futbol olmadığını bildikten sonra kim izler ki ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
3 Temmuz’dan bu yana en çok konuşulan isim olan İbrahim Akın, 3 yıllık men kararına isyan etti.
Şu an Gaziantepspor’un futbolcusu olan Belediye’nin eski yıldızı, “Ben haberi alır almaz şoka girdim, kendime gelemedim. Böyle bir şey olabilir mi, bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı?” ifadesini kullandı.
Verilen cezaya bir anlam veremediğini de kaydeden Akın, “Kendi kendime şike yapmış durumuna düşürdüler beni. Böyle bir saçmalık dünyanın hiçbir yerinde olamaz. ‘Şikeye rastlanmamıştır’ diyorlar, ama bana böyle bir ceza kesiliyor. Bana karşı yapılan büyük bir haksızlık var. O kadar isim geçiyor, ama en çok ceza bana kesiliyor. Avukatımla hemen bu karara itiraz edeceğim. Gidilecek neresi varsa oraya kadar gideceğim. İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) kadar gideceğim” diye konuştu.
‘TAHKİM’E BAŞVURUYORUZ’
İbrahim Akın’ın avukatı Hakkı Kurtuluş, cezaya itiraz edeceklerini söylerken, “Birilerinin gönlü olsun diye İbrahim Akın’a ceza verildi” dedi. Kurtuluş, şöyle devam etti: “Ben İbrahim’in suçsuzluğuna inanıyorum. Cezaya itiraz edeceğiz ve ilk fırsatta Tahkim Kurulu’na başvuracağız. Hak etmedeğimiz bir ceza ile karşı
karşıya kaldık. İbrahim’e verilen bu cezanın dayanağı yok. Sonuna kadar haklılığımızı savunacağız.”
Kaynak: HTSPOR / Volkan KÖSE