Burada bir çok arkadaş emek vererek siteler, bloglar gibi platformlara giriş yaparak birşeyler yapmaya çalışıyorlar 5 10 içerikten snra seo kısmına yoğunlaşıyor.Maddi imkanı neye yetiyorsa onu yaptırmaya çalışıyor ama en büyük hata burada oluyor. 10 liralık paket olmaz link çöplüğü olan sitelerden link alsan 3 güne sitenin cenazesini yıkarsın. Tanıtım yazısı alıyorsun 3 gün sonra kalkıyor. 5 liraya tanıtım yazısı alınıyor ne kadar iyi olabilir?Bu cümlelerim bir çok iş yapan insanı kızdırsada bu seo değil arkadaşlar. Zor değil twitterda facede plurkta 6+ da paylaşım yapmak. Kaç kişi inceliyor sitenizi paketi uygulamadan önce? Milyonda bir. 10 liralık 100 paket yerine 1000 liralık tek paket yapmak daha sağlıklı olacaktır. Kaç kişi Manuel ekliyorum diye konuşup eklediği sitelerin mail şifresini müşteriye veriyor %1 belki. Ona göre siz düşünün siz taşının basit imleme işlemlerini elinizle yapın. Program ile kopyala yapıştır metinlere link vererek el ile değil tamamen programla link eklettirdiginiz sürece dipte kalmaya ve adsense tik başı 0.05 veriyor diye hayiflanmaya devam edeceksiniz.bir işi bir kere yapın.

Mobil yollandı imla hataları olabilir.