ulas2016 adlı üyeden alıntı

Eğer sadece masaüstü programlarını seviyorsanız mobile bulaşmayın, mobil hakkında sadece kelime doldurmak için makale yazacaksanız hiç başlamayın, hem mutsuz olacaksınız hemde yükselmeniz zor olacak. Ne kadar kişiye ulaştığınız değil, kaç kişiye ne kattığınız önemli.

İşinizi sırf hit almak için yaparsanız belki 1 milyon kişi sitenize girer ama kimseye bir şey katamazsınız, sadece insanların zamanını çalarsınız. Diğer türlü sevdiğiniz işi sevdiğiniz şekilde doğru ve meşru metotlarla yaparsanız sitenize örneğin 100 kişi girer belki 80i yazdığınız sever ve faydalanır.

Demem o ki hayat kısa, doğru kararlar almaya çalışın acele etmeyin, strese girmeden karar vermeye çalışın.


mobile bulaşsak bile yasal site yaptığımız için google play ya da app store linkleri koymamız gerek ama bu sefer bir anlamı kalmayacak. zaten isteyen google playden ya da app storedan aradığını buluyor. diğer türlü .apk ya da .ipa paylaşmamız gerekecek o zaman da yasal değil. iki ucu . değnek. :D o yüzden bulaşmıyoruz. :)

sevdiğimiz bir iş elbette. temeli sağlam bir site olacak. pek de acele etmiyoruz malum, daha isme karar veremedik. yorumunuz için teşekkürler. dikkate alacağız :)