altug006
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar bundan 1-2 sene once instagramda reklam alarak iyi para kazanirdim ,ta ki bu youtuberler ve kitleleri instagrama dadanana kadar adamlarin en kotusu 20-30 k begeni aliyor , en cok taninanlar 100-300 k arasi begeni aliyolar. panel mi var bilmiyorum ama piyasayi cok bozdular kendileri ve kitleleri , bundan 2 yil once en unlu 1 milyon takipcisi olan sayfalar bile 20-30 k begeni alirdi paylasimlarina , 300 k takipciye 10 k begeni normaldi artik 10 k begeni 20-30 binlik hesaplarda geziyor
Bizim gibi eski hesap sahipleride bunlar yuzunden bot konumuna dusmus durumda reklam alamaz olduk sayfalara millet siradan bir adam nasil bu kadar begeni aliyor diye yadirgayacagina 80klik hesapta 2 k begeni varsa 300 klik hesapta 4-5 k begeni varsa yadirgiyor cok komik cidden.
4 senelik 80 ve 300 k takipcili hesaplarim var hepsi gercek takipci ve 4 senelik emek bu youtuberler ve ergen kitleleri yuzunden benim gibi instagramin eski buyuk sayfalari bot konumuna dustu ve artik reklam alamiyoruz kafayi yiyecegim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ayn hocam baya bozdular dua edin daha webmaster cikigi kesfetmediler bi keşfederlerse
altug006
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam artik kimse bizim gibi hesaplara reklam vermiyo ya youtuberlara yada cagritaner gibi asiri aktif sayfalara veriyo az once incicapse baktim 1.5 milyon takipciyle 10 k begeni aliyo oda nasibini almis bu durumdan 80k 300 k hesaplarim cop oldu resmen su 2 senede gide gide coplesiyor piyasayi youtuberler yada cagritaner gibi kisiler ele aldi adam her gun sayfa acip ordan ona ordan ona reklam yapa yapa bitirdi bizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1ncicaps sayfasına 24 saatlik reklam postu yayınlatıcaktım. 1.5k para istediler. Yarım saati 200,
1 gün 1.5 milyar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
youtuberleri çözemedim insanlar ne buluyor.
Öğretici değil, Bilgi verici değil benim gözümde eğlendirici hiç değil videolar berbat.
Adam çorabını yiyor. Kulağını kaşıyor. abuk subuk hareket yapıyor ama izleyen binlerce insanlar var.
Dikkat ediyorum ama geneli +15 altı çocuklar izliyor hatta 7 8 yaşında çocuklar anlamıyorlar ama mal gibi hareketlerine gülüyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir çözüm bulmak gerek...
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çözüm belli ardaşlar ben youtube piyasasına baktığımda nerede saçma sapan konu var nerede aydınlatılmamış konu var nedense youtuber kavramı çıktıktan sonra anlatılır oldu kimi devlet adamı olmuş kimi gizli işlerin adamı olmuş insanlar saçmalığı seviyor anladığım kadarıyla tel yöntem youtube gibi bir sistem kurup sizler gibi madurları bu sistem faydalandırmak olacaktır.