TURUS
Ölüm Var!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Dünyanın en yaygın ve en popüler mesajlaşma uygulaması bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.
Gönderdiğiniz mesajı geri almak ister misiniz?

Facebook şirketine bağlı mesajlaşma uygulaması, yanlışlıkla gönderilen veya gönderildikten sonra vazgeçilen mesajlar için, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
Beta sürümünde test aşamasında olan ve üzerinde çalışılan bu yeni özellik yani
Recall The Message sizi, yanlışlıklıkla mesaj gönderdiğiniz kişilere açıklama yapmaktan kurtaracak.
Dünyada milyonlarca insan mesajlaşmak için Whatsapp’ı kullanıyor ve günde milyonlarca mesaj atılıyor.Haliyle bu kadar mesaj arasında yanlış kişilere gönderilenler de oluyor.
Whatsapp’ın WABetaInfo adlı Twitter hesabında, kullanıcılarının merakını dindirmek ve bilgi vermek amacıyla attığı tweet şu şekilde;

Detaylar henüz tam bilinmese de, bu özellik mesajlaşma tarihine adını yazdıracak gibi duruyor.
Kaynak:
http://www.sadeceteknoloji.net/whatsapp-mesaj-geri-alma-ozelligi-icin-ugrasiyor-1609/
...emrullâhi kaderen makdûrâ(n).
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İnternet'i açık olup bildirim sekmesinden görülen mesajlar için bence pek bir önemi yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
özellik gelsin de whatsapp da sadeliğini kaybetme yolculuğunda sona ulaşsın. atarken emin olmadığınız mesajı atmayın, he ille atacaksanız instagramdan atın bakın var orda geri alma özelliği. bugün dolandırılsak, küfür yesek vs. ss almamamız durumunda mesajlarını geri çeken adam paçayı sıyıracak öyle mi? ben desteklemiyorum bu özelliği.
.
TURUS
Ölüm Var!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
ben o yönden bakmamıştım hiç :) haklısın.
...emrullâhi kaderen makdûrâ(n).
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gmailde gönderdiğimiz mailleri 30 sn yada 1 dk içinde geri çekebiliyorduk onun gibi bişey sanırım buda.Bu şekilde de karşı tarafa geçikmeli gitmeyecekmi mesajlarımız
Rootz
Rootzilla
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benzer hatta aynı özellik Instagram'da mevcut zaten. Mesaj okunmadan geri alabiliyoruz. Bunu Whatsapp'a uygulamak ne kadar zor olabilir ki ?