o zaman yine sonuç aynı biraz daha sabırlı olursanız sizin sayfanız ilk 10 arasına girer ve sizin arkanızdan 2 site daha girer sıralamaya.
Konu dışında önce DMCA'nın ne yaptığını bilmek gerekiyor. DMCA tarafından şikayet alan site inceleniyor ve eğer gerçekten diyelim telif haklarına aykırı bir link ise o link DMCA tarafından Google'ye bildiriliyor. Google uyarı mesajını aldıktan sonra belirli bir süre o linki sıralamada tutuyor ama DMCA uyarısınıda gösteriyor, belki içerik değişirde site kendini düzeltir diye. Yani 10 sayfa yerine 3 sayfa gösterilmesinin nedeni hala o sürenin dolmamış olmasından kaynaklanıyordur. Eğer o 3 site telif hakkını öder yada gerekli onayı alırlarsa sıralamadan düşmeyebilirlerde.

Şimdi gelelim başka bir meseleye.
Siz o linki bu önünüzde ki üç sitenin önüne çıkarmak istiyorsunuz aslında. Diğer üç siteyi yada sıralamada ki 10 siteyi kaale almayıp kendi linkinizin ilk sayfada yer almasını istiyorsanız seo yapmanız gerekiyor. Bu demek değildir ki gidip seocu gezinen adamlara üç beş kuruş para verip sıralamada yükselmeyi beklemek. O Linki facebook ta beğeni alabilecek 2 yada paylaşabileceğiniz daha fazla sayfada paylaşın.
Twitter da yine öyle yada diğer paylaşım sitelerinde. Alabiliyorsanız sağlam backlink alın. Diğer siteleri kafaya takarak olmaz bu iş.