kehribar adlı üyeden alıntı

Çarşı iznine çıktıktan sonra rahatlıkla sokabilirsin kardeşim riske girme, gittiğin yere göre değişebilir üstlerinin tepkisi. Ama illede hemen sokacağım dersen boxerin içerisine cep diktir. Çoğu terzi bilir zaten durumu anlatmana gerek kalmadan yardımcı olacaktır.

Ya aslında risklik bir durum yok ufacık hat sonuçta ayıptır söylemesi kötü anlamayın da kıyafet bakımından heryerimde saklarım onu :D :D Ben şansımı deneyeceğim :)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Folyoya sar, boxerın içine at hocam. Denendi, çalışıyor :)

Bildiğimiz alüminyum folyo mu :D Enteresan :D

cgrclk adlı üyeden alıntı

Çakmak cebine, çorabına, ayakkabına falan koy, bir şey olmaz, o kadar ayrıntılı aramazlar. Ben akıllı telefonla girmiştim, her çarşı izninde de yanımda getirip götürüyordum.

Ben acemi birliğine gittiğim için sıkıntı ediyorum biraz o yüzden. Usta birliği olursa içeri masaüstü sokmayı düşünüyorum :p :p :p :p :p :p

HbY adlı üyeden alıntı

telefon serbest değilmi ?

Genelkurmay başkalığına göre kamerasız, ses kaydı vs. özelliği olmayan tuşu telefon serbest benim telefondan yana sıkıntım yok zaten. Askercell hat işini halledemedim sivil hat sokmak istiyorum o yüzden.

ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

ben ceketimin cebine attım geçtim yerine göre değişir ama girişte korkuturlar. Yakalanırsanız askerliğiniz uzar falan diye. Cüzdanın varsa at içine geçtikten sonra çıkar tak telefonuna :D

Korkutsunlar içeri sokayım da :D

j700 adlı üyeden alıntı

acemiliği burdurda yapsaydın iste arama yapmıyorlardı girişte

Bakalım belki usta birliğine geliriz :D