Daha önceki tanıtımları sildiyseniz insanlar neden güvenip tanıtım alsın tekrar? Tanıtım yazısının amacı kalıcı link sağlamaktır. Silecekseniz, neden size para ödesinler. Daha öncesinde bu sitede yüzlerce tanıtım yazısı olduğunu hatırlıyorum. Zamanında ben de almıştım. Şu durumda report etsem ban sebebi değil mi? İnsanları kandırmış oluyorsunuz.
Evet hocam 5 sene bile kalan tanıtım yazıları vardı öncekiler silindi. Ben bunu bana ulaşan kişilere hep aktardım gene aktarayım. Ben sitemden 1 sene zarar ettim. Sitemiz manuel spam cezasına girdi bilinçsiz şekilde tanıtım yazısı almaktan. uzun süre çalışmalar yaptık. Eğer ben linkleri kaldırmamış olsaydım muhtemelen tanıtım alan kişiler o dönemlerde spam cezasına girecekti. Burada hem kendim için iyilik oldu hem sizler için iyi oldu. Eğer inanmıyorsanız zaten spama giriş görselini size hemen atabilirim ama dediğim gibi ben kimsenin hakkını yemem. Konularımda her zaman belirtirim ki "olağan üstü bir durum olmadığı" sürece yazılar kalkmaz diye olan üstü durumda işte 5 sene sonra oldu. Beni anlamanızı rica ederim. Ayrıca kimseyi kandırmadım hocam ön yargılı bakmayınız. Sizin aldığınız tanıtım yazısının linkini atarmısınız.
Not: Hocam içinizden nasıl geliyorsa öyle olsun. Report etmek isterseniz saygı duyarım. Ama dediğiniz gibi çok yazı vardı ve ben teker teker kime haber verebilirdim ki bu durumu. Çünkü konularımda olağanüstü durum olmadığı sürece silinmez ibaresi çok önem arz ediyor. Tanıtım alan kişide bu durumu kabul etmiş sayılıyor sizce ben suçlu muyum?