Bende BT Türk e gozumkapali yatiriyorum inş bizde olmaz
Hocam yıllardır btc piyasasıyla ilgileniyorum. Piyasanın %5'ini elinde tutan bir firma hakkında haber çıktığı zaman istersen iyimser olma bu az bir oran değil. Bu sektör her zaman risklidir. Bütün sermayenizi tek bir yere bağlarsanız sonuçlarına da katlanmak zorundasınız. Bunun cezasını çekenlerde oldu ve olacak. Bunlar gerek hacklenme gerek diğer sorunlar olsun btc olan güveni azaltmaz. Btc kullanımında ki asıl amaç gizliliktir.
Hocam bende hayatım boyunca tüm yatırım piyasalarıyla ilgilendim. Zaten kriptoların en büyük özelliği bu riski. Bu risk nedeniyle yüksek kazançta var piyasada. Ben btc ye insanların güvendigini düşünüyorum. bende güveniyorum. ancak alım satım işlerinin daha güvenilir kurumlarda yapılması taraftarıyım, yurtdısında büyük aracı kurumlar, fx şirketleri hergün başka bir kriptoyu sistemlerine eklemeye başladılar. Büyük yatırım firmaları bu olaya el atarsa bence bu tarz olaylar son bulur.
Şimdi bizim ülkemizden örnek verelim. mevcut borsaların hangisi güvenli sizce? yeri yurdu belli olan bir firma var mı?