AsosyalAdam adlı üyeden alıntı

İstersen girme haber siteleri ile çalış iyi bir ilan hazırla şu kadar saat başta kalır şu kadar görüntülenme vs vs baktın oluyor 2 editör ve kendin günde 20 özgün haber ekle paylaş zaten 20 haberle 1 2 aya 3 4k hitin olur face sayfandan gelenlerle 10 k olur sanırım oda işini görür :)

selcuksofta adlı üyeden alıntı

1000 TL bütçede sizce riskiniz ne kadar ?

cagman adlı üyeden alıntı

Girişimci Risk alır.
Bulunduğunuz durumda ben olsaydım gözüm kapalı girerdim. herkesin bakış açısı farklıdır ancak işe girince de işin peşini bırakmamak gerek bunları yazmama gerek yok sanırım.

selcuksofta adlı üyeden alıntı

o zaman düşünme gir derim şahsi fikrim bu ama profesyonel açıklama yap dersen nıççç yapamam sosyal medyan o kadar kuvvetli ise 1.000 TL bence acayip az bugün 3-5 yaşında news li hit li siteler 10.000 TL gibi gidiyor, senin facebook 20.000 sen düşün bu sorduğun 1.000 :)

ERENKYI adlı üyeden alıntı

Girin hocam 1.000 TL fazla değil zaten en kötü zararınız olmadan bitirirsiniz işi.

Yarın 1 Domain 1 CloudBunny hosting alacağım önerileriniz varsa alırım (özel haber yazılımımız var hediye kimsenin kullanmadığı yeni bir sistem ui tasarım) ve her hafta konuyu güncelleyeceğim burda bitirelim bu muhabbeti haftaya herşeyi yazarıım arkadaşlar :)