Reklamstore'yi denemeye aldım. Admatic'e göre sayımlar daha iyi ancak eCPM o kadar da iyi değil; fakat dediğim gibi sayılarımın iyi olması kazancı da arttıracaktır.

Kısa süreli deneme sonucu istatistikler şu şekilde;

Mobile Interstitial: 45 gösterim, kazanç 4 kr, eCPM 0,89 TL (eCPM değişkenlik gösteriyor)

Bu arada Areklam da iyi bir alternatif, ödeme limiti 100 TL ancak ödemeleri düzenli olarak yapıyor mu bilmiyorum. Fakat bir sıkıntı var; reklamları daha çok bitkisel, zayıflama vs. tarzı.

pc332 adlı üyeden alıntı

Valla admatic bana artık hiç samimi gelmiyor, fark etmişsinizdir belki bilmiyorum ama masaüstü interstitial reklam türü site açıldıktan 2-3 saniye sonra görünür oluyor. Atıyorum siz şarkıya tıkladığınızı sanıyorsunuz ama ekranı kaplayan reklam ilk 2 saniyede görünmediği için direkt olarak reklam açılıyor. Çok büyük yaptıkları bu kurnazlık!

Hayır bir de doğru düzgün sayım yapsalar canımı yesinler. 7k masaüstü hitim var vicdansızlar 2.5k sayıyor. Bu kadar da olmaz ki, bi ara ne güzel 300-400 tl kazanıyorduk mis gibi ama resmen sömürüyor şu an. Reklamstore'un web interstitial'ı acaba nasıl. Kullanan yok mudur?