ŞU ANDA SATIŞ KENDİ PROJEM SEBEBİ İLE PASİF DURUMDADIR.

Selamlar,

4 yıldır wmaracı'ndayım, bir çok arkadaşla makale işlerinde özellikle üyeliğimin ilk 2 yılında çalışma fırsatımız oldu. İlk ticaret puanlarıma göz atarsanız, makale ile ilgili alışverişleri görebilirsiniz.

Şimdi sizlere makaleniz seo uyumlu, şöyle kaliteli olacak gibi süslü sözler ile ya da güçlü görseller ile reklam yapmak istemiyorum. Zaten çalıştığımızda kaliteyi ölçen siz olacaksınız. 4 adet websitesi sahibi olarak, ingilizce ve türkçe binlerce içeriği editörler haricinde kendim de girdim. Tecrübe konusunda şüpheniz olmasın.

Şu sıralar ingilizce makale ve çeviri konusunda yoğunlaşmak istiyorum. Tabii ki, Türkçe makale konusunda da görüşebiliriz, bu da konuya bağlı olacak.

Makale konunuz ve iş büyüklüğüne göre teslim zamanını iş öncesi anlaşacağız. Eğer zaman konusunda sıkıntı yaşar isek, cezayı keseceğiz tabiki...

Bir de önemli bir detay daha, gerçekten işini iyi bilen arkadaşlar ile çalışmak isterim, karşılıklı yorulmamak adına.

Fiyat nedir diye soracaksınız muhtemelen, İngilizce için değişkenlik gösterecek, eğer terminoloji gerekiyorsa fiyat artacaktır bilginiz olsun.

Referanslar
*Android Platformunda İngilizce olarak içeriğinin tamamen tarafımdan hazırlandığı eğitim uygulaması. (Dileyene uygulama linkini verebilirim, inceleyebilir)
*Eski konu kapandı ancak ticaret puanlarına ( özellikle son sayfalara ) göz atmanız yeterlidir. Konu altından da yorumları inceleyebilirsiniz.

omertarik96 adlı üyeden alıntı

Çok detaylı ve özenle hazırlanmış bir çeviri aldım. Amerika'da okuyorum ve İngilizce konusunda yeterince bilgi sahibi olmayanlar için söylebilirim ki arkadaşın çeviri kalitesine güvenebilirsiniz. İngiilizce makaledeki anlam bütünlüğü bozulmadan Türkçe dilbilgisi ve yazım kurallarına da uyarak kaliteli bir iş çıkarıyor. Tekrar teşekkür ederim emeğiniz için!

[QUOTE=fthkekik]makale alımı saglantı hızlı ve ılgılı arkadas tesekkurler[/QUOTE]
[QUOTE=JrFree]Arkadaşla 5 adet makale için anlaştık. Hemen teslim etti.[/QUOTE]

FORUM DIŞI İLETİŞİM; articleforyourblog@gmail.com

NOT: Saygısızca yaklaşanlara cevap verilmez. yapacağımız işin maddi değeri belli ki saygı miktara bağlı olarak da değişkenlik göstermez, kimse bununla adam olmaz, adamlığını kaybetmez. Yeni üyeler, ticaret puanı bulunmayan üyelerle diyalog farklı olacaktır. Ayrıca devamlı bir iş alındığında satış pasif hale getirilir.