techvadi adlı üyeden alıntı

:) onları hallettim kardeşim asıl mesele bnm sıtede varmış işletim sistemi oraya upload etmişler google indexlemiş biride gidip techvadi.org dan indirdim demiş başımdaki bela bu :S korsan yazılım oldugu ıcın korkuyorum



Üst mesajta dile getirmişiniz TRİAL sürüm paylaşmış crack vermemişiniz. Çok sıkıntı da çıkmayacaktı sanırım. Ama sildiğinize göre sorun da kalmadı demektir. Girişe index atıp, warez için üzgün olduğunuzu felan dile getiriniz.


mertaluc adlı üyeden alıntı

işletim sistemi indirimi ne ya var mı nette dolaşıyor mu birde ben sorayım bakalım şimdi benim işletim sistemi orjinal cdden ama lisans olarak netten bulduğum lisansı yerleştirdim sorun olurmu.


Önemli olan zaten seri numarasıdır. Seri numarası etiketiniz ve ya faturanız yok ise; kullandığınız işletim sistemi yasa dışıdır. Nereden yüklenmiş olduğu önemsizdir yani. Orjinal seri numarası etiketi ve faturasını gösterebilmeniz gerekmektedir. Şimdilik evlere gelmiyorlar, iş yeriniz var ve özellikle bilgisayar üzerine ise; linux'a geçmeniz veya işletim sistemini lisanslamanız gelecekte sorun yaşamanızı azaltacaktır.