Abicim, business plan denilen bir şey var. Bunun içinde bundan 5 yıl içinde benzer şeyler yapılmış mı veya seninkinin farkı ne gibi sorular var. Pazar araştırması yapmadan cumburlop girmeyin. Zamanına yazık, kendine yazık.
Hemen atarlanma. Bende deli gibi sosyal ağ yapmak için çabalayan ve hala içinde böyle bir ukte kalan biriyim. 15 kez kadar sosyal ağ yaptım. 5-6 yıl arayla. Yani tecrübeliyim. Araştırmadan cumburlop girmeyin. Üzülürsünüz.
Bir de Jobs to be done ı araştır.
Hemen atarlanma. Bende deli gibi sosyal ağ yapmak için çabalayan ve hala içinde böyle bir ukte kalan biriyim. 15 kez kadar sosyal ağ yaptım. 5-6 yıl arayla. Yani tecrübeliyim. Araştırmadan cumburlop girmeyin. Üzülürsünüz.
Bir de Jobs to be done ı araştır.
Tabi ki eleştireceksiniz eleştiren kişiye atarlı cevap vermek haddimizde değil, fakat bu MySpace varken Facebook'a ne gerek vardı demek gibi bir şey, gelelim sisteme öncelikle 5 dk düşünülmüş sonra yapılmış bir sistem değil üstelik sektörde oyunculara hizmet veren ve yerli site araştırması yapıldı ve elde tutulur bir veri bulamadık. Farkına gelince bu sistem sadece oyunculara yönelik bir sistem yani misal sitede siyaset yapamazsınız, oyuncu için gereksiz bütün içerikler çıkarılmış durumda.
Kendimden örnek vereyim oyun oynarken her zaman oynayacak arkadaşım olamayabiliyor. Bu durumda çoğu zaman tanımadığım insanlarla oynamak zorunda kalıyorum. Bu da oyunda bana rütbe vb. kaybetmeme neden oluyor. Amacımız oyuncu asosyaldir imajını değiştirmek.
Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.