lostyazilim
tr.link

Sizce wordpress destek sitesi tutarmı?

18 Mesajlar 2.000 Okunma
lstbozum
tr.link

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)

TuayPortal adlı üyeden alıntı

Üstadım bencede tutar benim şahsi fikrim ve düşüncemi ifade edeyim, zamanında ben bu site işlerine forum ile başlamıştım hani kör cahil biçimde gerçi hani halada yarı cahil sayılırım o ayrıda :) smf.gen.tr vardı 2006 2007 yıllarında yönetileri öyle ilgili öyle cana yakındı öyle sorun çözen ilgi alaka gösteren insanlardıki bana bu işleri sevdirmişti, aslında tutup tutmamasının formülü burda adamlar o zaman kendileri eklenti yazıyorlardı yazdıkları eklentileri şuan bile bulamazsınız, kısacası insanlara faydalı olabilecek işler yapar iseniz wp konusunda çalınacak tek kapı siz olursunuz diğerlerine kimse uğramaz.

Aynen öyle yöneticilerin ilgi ve alakası çok önemli, wordpress için kendi eklentilerimi yazarak yayınlama fikride gerçekten iyi olabilir.

wmaraci
reklam

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Şimdiden başarılar dilerim...

https://populertarim.com

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

faruk16 adlı üyeden alıntı

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Zaten amacım her sitede olan basit yazılardan yazmak olsaydı bu yeni bir proje olmazdı heralde, bu nedenle o bloglar ile rekabet içinde olmaya hazırım. Kısa sürede geniş kapsamlı bir wordpress kaynağı kurmayı amaçlıyor olacağım.

Tabi önümde alt yapıyı sağlam oluşturmam için ciddi bir süreç olacaktır.

Kardeş iyi demişin hoş demişin de, bu piyasada wpmavi diye bir site var ki Burak kendini her gün aşıyor, çok iyi işler çıkarıyor. Büyük ağırlıklı olarak wordpress destek yazıları yazıyor zaten ve her makalesi okyanus adamın. Sitesi oturmuş ziyaretçisi oturmuş, sana gerçekten ziyaretçi kazandıracak her kelimede ilk 3 sırayı parsellemiş adam.

Wpmavi kadar olmasa da belirli konularda yine wordpress ile alakalı çok kalite siteler var. Bunları göz önünde bulundur. Sen şimdi bir konuda onun yazdığından çok çok daha kaliteli bir içerik üretsen bile websiten otoriter olmadığı için belki yazın sıralamaya ilk 50'den ancak girecek. Haftalarını harcayacaksın paralar dökeceksin ki ilk 5 sıraya çıksın diye.

Bu arada rakiplerinin aten güçlü siteleri de daha da güçlenecek.

Şu günümüzde çok iyi rakiplerinin olduğu alanlarda ya büyük bütçeyle gireceksin ya da girmeyeceksin. Yoksa köpekbalıkları ile dolu website denizinde bir tane hamsi olursun yani

Illuminati Illuminati Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 8 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Bence tutmaz. Wordpress'in çok kullanılıyor olmasının bir sebebi de kullanımının ve kurulumunun kolay olmasıdır.

wmaraci
wmaraci

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Kardeş iyi demişin hoş demişin de, bu piyasada wpmavi diye bir site var ki Burak kendini her gün aşıyor, çok iyi işler çıkarıyor. Büyük ağırlıklı olarak wordpress destek yazıları yazıyor zaten ve her makalesi okyanus adamın. Sitesi oturmuş ziyaretçisi oturmuş, sana gerçekten ziyaretçi kazandıracak her kelimede ilk 3 sırayı parsellemiş adam.

Wpmavi kadar olmasa da belirli konularda yine wordpress ile alakalı çok kalite siteler var. Bunları göz önünde bulundur. Sen şimdi bir konuda onun yazdığından çok çok daha kaliteli bir içerik üretsen bile websiten otoriter olmadığı için belki yazın sıralamaya ilk 50'den ancak girecek. Haftalarını harcayacaksın paralar dökeceksin ki ilk 5 sıraya çıksın diye.

Bu arada rakiplerinin aten güçlü siteleri de daha da güçlenecek.

Şu günümüzde çok iyi rakiplerinin olduğu alanlarda ya büyük bütçeyle gireceksin ya da girmeyeceksin. Yoksa köpekbalıkları ile dolu website denizinde bir tane hamsi olursun yani

Hocam haklısınız büyük rakiplerin olduğu piyasada tutunmak zordur, ancak hangi sektörde büyük rakip yokki? o zaman kimse teknoloji blogu, webmaster sitesi falan açmasın?

Wpmavi severek takip ettiğim bir site ancak bi dünya veya Türkiye markası değil o yüzden çok büyük paralar harcamaya gerek duyulacağını düşünmüyorum.

TuayPortal TuayPortal Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 31.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Belli Olacak
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
faruk16 Üstadım olumsuz yorumlara katılmıyorum, tamam bu konuda kaliteli rakiplerinin olduğu gerçek ama hiç biri çözüm odaklı siteler değil eğer wp konusunda tabiri caizse ben wp yi yaladım yuttum diyor isen yöneticilerimde ilgili alakalı olacak dersen hiç düşünme!
faruk16

kişi bu mesajı beğendi.

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Keyword domain ile güzel bir forum ve destek paneli. Ek olarak aktifliği ve yeterli reklamı sağlarsanız güzel yerlere gelecek diye düşünüyorum.
faruk16

kişi bu mesajı beğendi.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

prokurulum prokurulum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek GRAFİK TASARIM | WEB TASARIM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad V** C**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 7 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Benimde böyle bir fikrim vardı wordpressturkiye.net alan adını aldım öyle kaldı. İlgilenenler varsa pm atabilir :)

ProKurulum.com 🔥 Web Tasarım 
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al