Scriptin Özellikleri

Genel Ayarlar
Logo , description , keywords, author , title , arka plan resmi gibi genel ayarları yapabilirsiniz.

İletişim Ayarları
Telefon numarası, mail ve adres gibi ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Api Ayarları
Google Analystic , Google Maps gibi api gerektiren sistemleri tek bir işlem ile kolaylıkla kullanabilirsiniz. Google Maps Apisini kaydettikten sonra, iletişim ayarlarında girmiş olduğunuz adres haritada gözükecektir.

Sosyal Medya Ayarları
Facebook , Twitter, Youtube ve Google+ ayarlarınızı yapabilirsiniz.

SMTP Mail Ayarları
10sn içinde SMTP ayarlarını yapabilir ve sitede bulunan iletişim formundan mail almaya başlayabilirsiniz.

Tema Renk Ayarları
Footer , Ana , Başlık , Birincil Yazı , İkincil Yazı, Buton ve kaplama rengi olmak üzere sitede bulunan 7 farklı rengi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Tümünü Sıfırla seçeneği sayesinde yaptığınız değişiklikleri beğenmediğiniz taktirde, varsayılan ayarlara dönebilirsiniz.

Hakkımızda Modülü
Bu bölümde sitenin Hakkımızda sayfasını düzenleyebilirsiniz. Kullandığımız javascript sayesinde , Office Word programında yazıyormuş gibi sayfayı isteğinize göre düzenleyip, fotoğraflar yükleyebilirsiniz.

Slider Modülü
Bu bölümde, sitenin ana girişinde bulunan fotoğrafları değiştirip, sloganlarınızı düzenleyebilirsiniz. Fotoğraf, başlık , açıklama ve buton linkleri olarak detaylı bir değişiklik yapabilirsiniz.

Menü Modülü
Bu bölümde, sınırsız sayıda menü ekleyip, var olanı düzenleyebilirsiniz. Başlık, url adresi , sıra ve durum şeklinde detaylı değişiklik yapabilirsiniz. Sonradan kullanmayı düşündüğünüz menüyü silmeyip, Pasif yapıp lazım olduğunda tek bir değişikle tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.

Blog Modülü
Bu bölümde, ziyaretçilerinize değerli bilgiler verip, blog tutabilirsiniz. Ana fotoğraf, başlık , seo url ve detay olmak üzere 4 kısımdan oluşmakta. Detay kısmında kullandığımız JavaScript sayesinde, Office Word programında yazıyormuş gibi içeriği isteğinize göre düzenleyip, fotoğraflar yükleyebilirsiniz. Seo Url leri istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Abone Modülü
Bu bölümde, ziyaretçileriniz email adreslerini toplayıp, excel dosyası olarak çıktı alabilirsiniz.

Hizmetler Modülü
Bu bölümde, kapsamlı flaticon kütüphanesi sayesinde size lazım olan bütün iconları kolaylıkla bulabilirsiniz. İstediğiniz başlık,açıklama ve resimle beraber ziyaretçilerize verdiğiniz hizmetleri gösterebilirsiniz.

Eğitmenler Modülü
Bu bölümde, eğitmenlerinizi İsim, Soyisim, Telefon, Mail , Branş ve özet açıklama bilgileriyle detaylı bir şekilde tanıtabilirsiniz.

S.S.S Modülü
Bu bölümde, sıkça sorulan soruları , Soru ve Cevap şeklinde ziyaretçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Üyelik Çeşitleri Modülü
Bu bölümde, üyelik çeşitlerinizi fiyat ve sınırsız detayla birlikte, arka plan rengini istediğiniz gibi ayarlayarak, ziyaretçilerinizi bilgilendirebilirsiniz.

Çalışma Saatleri Modülü
Bu bölümde, salonunuz hangi günlerde açık olduğunu paylaşabilirsiniz.

Branş Modülü
Bu bölümde, ziyaretçilerinize sunduğunuz branşları paylaşabilirsiniz. Ana fotoğraf, başlık , seo url ve detay olmak üzere 4 kısımdan oluşmakta. Detay kısmında kullandığımız JavaScript sayesinde, Office Word programında yazıyormuş gibi içeriği isteğinize göre düzenleyip, fotoğraflar yükleyebilirsiniz. Seo Url leri istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Seo ve PageSpeed
Scriptimizde ilk önem verdiğimiz özellikler arasında her zaman olur bu ikisi. Meta tagler, resimlerin alt etiketleri, sef linkler vs. Çünkü bu site Google'da bulunacak, dolayısıyla Google bizi sevmeli. İşte bu yüzden %98 PageSpeed ve 90 Sep puanıyla Google sizi çok sevecek.

DEMO


İletişim için PM yada Gmail: sn.emrullah@gmail.com

TAMAMEN AÇIK KAYNAK KOD SADECE 99 :tl

* İlk kurulum ücretsizdir.
* Scripte ekleme,çıkartma,düzenleme işlemleri Ücretli olarak yapılır.
* Scriptin İzinsiz internet ortamında dağıtımı, satışı ve paylaşılması yasaktır.
* Hosting paketi bulunmayan müşterilerimize ekstra 25 TL 'ye 1 yıllık hosting sağlanmaktadır.
* Satın alan müşterilerimize script zip şeklinde gönderilecektir.
* İleride çıkabilecek güncellemer ücretsizdir.

Multi