HKırşan adlı üyeden alıntı

Sade tasarım, kolay kullanım, işimi görüyor şahsen. Alıntı yapma özelliği vs. gerçekten güzel, o kadar yorumda karışıklık yaşamıyorum. Gerçekten kullanmanızı tavsiye ederim ben şahsen.


uguracar adlı üyeden alıntı

Tüm sorunlarıma kolaylıkla çözüm bulabiliyorlar. İşlerinin hakkını veriyorlar. Yararlı bir proje başarılarınızın devamını dilerim


Trenty adlı üyeden alıntı

Zaten kendisine daha önce tasarım yenilenmeden giriyordum. Yeni tasarımı ile süper bir hal almış. Çok hızlı. Bayıldım.


brttprk adlı üyeden alıntı

Yeni tasarımına bayıldım. Sorunlar için harika bir platform. Kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.


caddebodrum adlı üyeden alıntı

sistem güzelmiş hazır bir yazılımmı özelmi acaba farklı bir projemde düşündümde birde sitede sorun var sanırım ssl den kaynaklı konulara girince hata veriyor sayfa yenileyince düzeliyor


Kaanep adlı üyeden alıntı

Başarılarınızı dilerim, sistem baya güzel üzerinde durulursa türkiyenin iyi sitelerinden biri olacağına inanıyorum :) inşallah bunu başarıcaksınız, her türlü desteği esirgemeyeceğimi bilin.


mceber adlı üyeden alıntı

bu yazılım nedir çoğu soru firmasını bunu kullanmaya başladı


mert50356 adlı üyeden alıntı

Tasarım gerçekten çok hoş. Umarım kısa sürede iyi yerlere gelirsiniz.


Ahmet adlı üyeden alıntı

Projeyi beğendim başarılar dilerim. Görsel olarak geliştirilebilir ve renk uyumu daha iyi sağlanabilir. Bu da zamanla olacak bir şey, hayırlı olsun.


Karakurt adlı üyeden alıntı

tasarım çok güzel başarılar


Hepinize teşekkürlerimi, sunarım. Daha iyi siz kullanıcılara, takipçileri düşünerek yaptığımız bu sistemde hepinizin sayesinde dahada iyi oluyoruz. Hepinize teşekkür ederek. Yeniden soru ve sorunlarla karşılaştığınızda ilk uğrayacağınız yer "sorunvar.net" olmasını temenli ederim :)