Olay ne? Mühendis Murat'ın bir aç gözlü şerefsize haddini bildirmek için amazon ortalık görüntülerini paylaşması. Sonuç? Adam sizin hakkınızı savunuyor, indirimdeki bir ürünün hepsini alıp millete şans tanımayan bir onun bunun çocuğuna ağzının payını veriyor.
Ayrıca "büyüyor" dediğiniz olay geçen hafta çözümlendi, Mesut Çevik aynı gün canlı yayında meseleyi açıkladı. Ardından yönetim de forumda açıklamada bulundu. Yani ortada hiçbir sorun kalmadı. Bilmediğiniz bir konuda yorum yapıp Türkiye'de ciddi emekler verip dişleriyle tırnaklarıyla kazıyarak bir yerlere gelmiş adamları karalamayın, gidin DH Youtube Kanalı'na o videoları izleyip gerçekleri öğrenin. Velhasıl kelam dedektifçilik oynamayı seven birkaç ergen bozması bu işten nemalanmayı umdu ama avuçlarını yaladılar. "Vergi kaçırıyorlar", "dava edeceğim" diyenlerin hepsi aptal çenelerini kapattı, köşesine çekildi ve Amazon konusundan yararlanmaya devam ediyor.
Bizim millet böyle işte. Shitstorm misali bir şeyi anlamadan taşlamayı çok sever. Yıllarca Mühendis Murat'a bir teşekkür etmemiş adamlar gelmiş forumda ahkam kesiyorlardı bu olaylar olduğunda. Adam yıllarca 5 kuruş para almadan ben de dahil binlerce kişiye yol gösterdi. Ben bizzat forumdan mesaj atardım, dakika sürmeden yanıt verirdi. Şimdi işler değişti, Murat bunu bir iş olarak yapmayı başladı, bu da aç gözlü şerefsizlere battı. Niye bir insanın kazandığı paradan rahatsızsınız? Kendin kazanamıyorsun, bir halta yaramayan zavallının tekisin diye kıskandın mı? Efendim neymiş "Allah rızası için yaptığını söylüyormuş ama bu işten para kazanıyormuş". Güzel kardeşim, o yazı yıllardır orada ve gerçekten de bu nedenle yapılıyordu. O yazının orada durduğu yılları içinde işler resmiyete döküldü ve para gelmeye başladı. Sana niye batıyor ki? Sen yine hizmetini tamamen ücretsiz şekilde almaya devam ediyorsun. Allah deyip kandıranlardan çok rahatsızsan şikayet etmen gereken kişileri biliyorsun.