Arkadaşlar öncelikle merhaba, forum sitesinin uzun süredir üyesiyim. Öğrendiğim pek çok şeyi buradaki uzman arkadaşların desteği ve paylaşımlarıyla öğrendim. Aklıma takılan ve kararsızlığımı ortadan kaldırmak için yönlendirmenize ihtiyacım var her öneriye şimdiden çok teşekkür ederim.

36 Yaşımdayım ve günün hemen hemen her saati işim gereği online bir durumdayım. Kendimin geçmiş dönemlerde aldığım bir kaç alan adım var ve ufak bir kaç tane proje denemelerim oldu ama başarılı olamadım. Başarılı olamamamın nedeni internet sektöründe tek başına ekip olmadan fazla iş yapılamayacağını anlamış olmam.

Şimdi elimde olan alan adlarından bir tanesine gerçekten kafa yorarak gerekirse eşiminde desteğini alarak bir proje hazırlamak istiyorum. Ama ne yapsam nasıl yapsam konusunda bir türlü ilerleyemiyorum. Script konusunda kendim yazamadığım için joomla ve wordpress i iyi bildiğimden genelde bunları kullanıyorum. Eğer ciddi bir proje için soyunacaksam araştırarak yeni bir script alabilirim sanırım..
Elimdeki alan adları ve deneme projelerimi içeriklerinide yazıyorum şuan aktif değiller ve atıl bir şekilde bekliyorlar..

www.aofkampus.net -- Açıköğretim öğrencileri için düşündüm piyasada forumlar var ama bu şekilde bir portal yok.. Bunun için yazılımda aldım hoşumada gitti ama bir türlü ilerletemedim.
www.acikogretimkayitlari.com -- Bu alan adını da bende üniversitede okurken hep üniversiteyle ilgili bilgileri araştırıp bulamadığım için almıştım.
www.segemdersnotlari.com -- Bunu da mesleğim olan sigortacılığa ilk girecek arkadaşların bulamadığı notları ayrıca belki ücretli deneme sınavları için almıştım.
www.hosbayan.com -- Kadınlar için bir satış yada güzellik önerileri ile ilgili site yaparım diye almıştım.
www.bayanmakyaj.com -- Buda kadınlar için güzellik malzemeleri satışı yada ne bileyim makyaj vs önerileri için almıştım.
www.segemhazirlik.com -- Buda sigortacılık için yukarıdaki alan adına benzer bir proje olur yaparım diye almıştım.
www.bedelliaskerim.com -- Şuana kadar internetten tek para kazandığım siteydi, bedelli bekleyenleri bir araya getiren bir projeydi ama askerlik sonrası buda boşa düştü. gerçi şuan yine gündemde

sizce bunlardan hangisiyle başlamalıyım? yada bunlar yaramaz arkadaş boşa uğraşmada diye bilirsiniz..

Yazım uzun oldu ama hakkınızı helal edin. Şimdiden çok teşekkür ederim.