-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar woocommerce kurdum ama 6 ürün tek gösteriyor ayarlarda felan bulamadım. nasıl ürün gösterim sayısını artırabilirim. nette baktığımda fonksiyon dosyasındaki bir kodda değişiklik yapılması gerektiği yazıyor fakat fonksiyonda öyle bir kod yok
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sorun devam ediyor
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 6 ürünü tek sayfada mı göstermek istiyorsun 6 üründe farklı farklı sayfalarda mı çıkıyor? Web site linki verirsen bi bakayım. Birde hangi temayı kullanıyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam woocoommerce ilk kurulumda 6 ürün tek gösteriyor sayfada oysaki 84 tane ürün var ben her bir sayfada 20 tane ürün veya 30 tane ürün sıralanmasını istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
site adresi varmı ve kullandıgınız eklentının versıyonu nedır bır ara cok sorun yasadım bende eklentı ıle konuyu maıl ıle bıldırdım duzelttıler dedım bu sefer farklı yerlerde sorunlar cıktı guncelleme yapmadan eskı versıyon u bulup kullandım sonra opencart a gecmıstım sıte adresınızı belırtırsenız fırsat bulabılırsem bakalım
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
add_filter( 'loop_shop_per_page', 'new_loop_shop_per_page', 20 );
function new_loop_shop_per_page( $cols ) {
$cols = 20;
return $cols;
}
Hocam bu işini görür tema ana dizininde ki functions.php dosyasına yapıştır sonra ayarlar okuma kısmından En fazla gösterilecek blog sayfası adedi'ni de 20 yap olmazsa sayılarla tekrar oyna işine yaracak kod bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
umutalparslan adlı üyeden alıntı
add_filter( 'loop_shop_per_page', 'new_loop_shop_per_page', 20 );
function new_loop_shop_per_page( $cols ) {
$cols = 20;
return $cols;
}
Hocam bu işini görür tema ana dizininde ki functions.php dosyasına yapıştır sonra ayarlar okuma kısmından En fazla gösterilecek blog sayfası adedi'ni de 20 yap olmazsa sayılarla tekrar oyna işine yaracak kod bu.
Teşekkür ederim önerileriniz için, sorunu temanın blog kısmında bulunan 6 değerini 20 yaparak çözdüm
umutalparslan bu kodu daha önceden denedim olmadı hocam