-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben windows ta ki style ve gradient lerimi macbook pro da kullanabiliyorum. Hatta bir fotoğrafçıdan action klasörü almıştım onu bile yükledim. Elimde fırça seti olmadığı için deneme şansım olmadı. Mac ile Windows arasında tuş kombinasyonu farkı var o kadar. Mac OS X de photoshop kullanırken ilk başlarda biraz zorlanabilirsin.
wPunch
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım fontlar uymuyor yani font indirirken mac os ve windows olarak ayrıldığını gördüm buda fontların uymadığını gösterir ( Yani mantık olarak )
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sağolun arkadaşlar macintosh kullanıcam yeni işimde baya bir zorlancam ama evdeki photoshop eklentilerimi macintosha yükleyebilmem çok güzel :)
www.mujdatsayar.com
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tek fark o degil , Mac'da Windows madar CPU yoracak bos uygulamalar yok , ve Mac gercekten kullanici dostu. (bkz. pencere boyutlandirma,time machine)
1337
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mac kullanıyorsan zengin sınıfına giriyorsun. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
windows taki exe dosyası mac te dmg dir. program setupları farklıdır ama bunun dışındaki photoshoptaki örneğin brushlar .abr uzantılıdır. windowsta da macintosh ta da. yani windowsta kullandığın photoshop eklentilerini macte de kullanabilirsin... fontlar uymuyor denmiş; fonttaki tek problem direkt sisteme yükslerseniz sistem yavaşlar. bir program aracılıiğıyla yüklemeniz daha iyi olur.
ayrıca mac hakkında ne güzel şeyler söylenmiiş :). bende imac var ve memnun olduğum söylenemez açıkçası :). yarı fiyatına kat kat güzel pc toplardım. tek avantajı exe uzantılı virüslerin işlemiyor olması ama ufaktan dmg virüsler de çıkıyor :)