İyi akşamlar arkadaşlar.

Bugüne kadar amatör olarak ilgilendiğim hurriyetkadin com sitesi hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum.

Site scriptini lisanlı aldım. İçerisindeki makaleleri de wmaracı da makale satışı yapan arkadaşlardan alarak siteyi güncel tutmaya çalışıyorum. Site hitini daha da artırabilmek adına yine wmaracı'da gördüğüm bir ilgi stratejisini burada uygulayarak siteme hit çekmeyi ve sitedeki yorumları çoğaltmayı hedefliyorum.

ÇEKİLİŞ HAKKINDA

Siteye girip her konu için en az 1 yorum yapılması ve ayrı ayrı 10 makaleye yapılan toplam 10 yoruma 1 çekiliş hakkı verilecektir. 2. çekiliş hakkı için aynı 10 makaleye yine toplam 10 yorum yapılabilir. Ve katları için aynı şey uygulanarak çekilişe katılma hakkı elde edilebilir.
Çekiliş wmaracı çekiliş aracı ile ağustos ayı sonunda bayramda yapılacaktır. Ağustos ayı sonunda en az 1000 yorum olmaz ise toplam yorum sayısı 1000 e ulaştığı an çekiliş yapılacaktır. 10 yorum yapan arkadaş ya wmaracı'dan yada siteden çıkmadan iletişim sayfasından bana bildiri ise listeye ekleyebileyim.

Ek çekiliş hakkı : https://twitter.com/hurriyet_kadin ı takip edip en az 1 link paylaşan arkadaşa +2 çekiliş hakkı verilecektir.

Çekiliş sonucu vermeyi planladığım tutar 50 ₺ dir. Umarım çekilişe katılacak arkadaşlar için uygundur.
Eğer ağustos ayı sonunda yorum sayısı +5000 e ulaşır ise eylül ayında 75 ₺ ( 50 ve 25 olmak üzere 2 kişiye ), eylül ayında yorum sayısı +10000 olur ise 125₺ (50 25 25 25 olmak üzere 4 kişiye ) çekiliş ile hediye dağıtılacaktır. Aynı kişi aynı ay içinde sadece 1 ödül kazanabilir.Bir sonraki ay için yine yorum yapmanız gerekmektedir. Bir önceki ay yorum yapan arkadaşlara yorum sayısına göre + çekiliş hakları verilecektir.

Daha detaylı bilgi almak ve soru sormak isteyen arkadaşlar pm atabilirler.

Konu yanlış yere açıldı ise taşınmasını rica ederim.
Konuda herhangi bir uygunsuzluk var ise silinmesini rica ederim.