-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kimse bu olayın boykotla alakası olduğunu yazmamış mı bence mi gözden kaçırdım ?
Sanırım Kudüs olaylarını kimse izlemiyor veya insanlığını unutanlar zevk için umursamamaya devam ediyor.
Ne zaman boykot kampanyası olsa bu tür olaylar baş gösteriyor. Bende bir lise çıkışında arabadan dağıttıklarını bir önceki boykot zamanında görmüştüm.
Emin olun bu içeceğin sırf zararları içmemeniz için yeterli ancak bu işe insanlık boyutu tarafından da bakmalısınız. Şahsen israil mallarını boykot ediyorum ve bunun bir insanlık görevi olduğunu savunuyorum.
Bu yoruma gelecek klasik cevaplardan olan o zaman bilgisayar kullanma gibi saçma sapan yorumlar yapmayın. Bu forumda bu tür insanlar var ve bu yorumu 4 gözle bekliyorlar gibi hissediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Rakip vs hikaye. Coca cola büyük zararda (kardan zarar). Başta Türkiye olmak üzere birçok islam ülkesinde halk daha bilinçli hareket ediyor. Ben teneke kola bağımlısıydım. Şimdi asla! Ben onlara kazandırmak kendi kurşunumun parasını kendim vermek istemiyorum. İnsan idealist olmalı. Sadece midesini doldurmayı ve çiftleşmeyi düşünmemeli.
Batılıya verilen her kuruş, ya bize ya torunlarımıza mutlaka ama mutlaka olumsuz olarak dönecektir..
ALMAZSAK ÖLMEYİZ.. AMA ALIRSAK, BİRİLERİ ÖLEBİLİR. BEN ÇOCUKLARIMIZIN TORUNLARIMIZIN KANI OLARAK GÖRÜYORUM ARTIK..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklam için büyüklüğün önemi yok Facebook bile reklam yapıyor.
Little things affect little minds.