Şahsen sıkıldım artık şu tarz yazılar görmekten"teknoloji haberleri ,teknoloji blog açacağım,teknoloji haberleri olan blog açıcam,tekno***.com,teknoloji***.com,teknoloji sitesi tema önerin " ...
Bence artık ülkemizde olmayan yeni şeyler düşünün . Yepyeni projeler geliştirin . Blog açıp ,adsense alıp günde 1 konu girmek ile ne ülkemiz nede sizler bir yerlere gelebilirsiniz .
Hem sizin hem de bu forumdaki hatta internet ortamındaki Türk'lerin özenip daha da iyi bir şeyler yapması için çabalamalısınız bence .
Saygılar .
Not ; Yazdıklarım sadece size değil genel olaraktır .
Bence artık ülkemizde olmayan yeni şeyler düşünün . Yepyeni projeler geliştirin . Blog açıp ,adsense alıp günde 1 konu girmek ile ne ülkemiz nede sizler bir yerlere gelebilirsiniz .
Hem sizin hem de bu forumdaki hatta internet ortamındaki Türk'lerin özenip daha da iyi bir şeyler yapması için çabalamalısınız bence .
Saygılar .
Not ; Yazdıklarım sadece size değil genel olaraktır .
Merhabalar Hocam, Görüşlerinizi Saygı ile okudum. Blok Adsense alıp 1 konu girerek ülkemize faydamızın olmadığını söylemişsiniz fakat Güzel yurdumuz malesef avrupa ülkeleri gibi bizlere internet hizmetini ücretsiz sağlamıyor. 1 milyondan fazla asgari ücretle (açlık sınırının altında çalışan var) çalışan insanlarımız var ki, buna bende dahil olmak üzere, kimsenin hakkına girmeden hırsızlık arsızlık yapmadan ailemize nasıl daha iyi bir yaşam sunabiliriz bunun peşindeyiz.
Ben Şahsım adına TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin Türk bir Vatandaşı olarak Forumdaki Daha engin bilgili arkadaşlarımızdan fikir almak maksadıyla bir ümid ile yardım ve destek bekliyoruz.
NOT: Burda kafasına göre sırf yorum yapayım diye, ukalalık yaparak, insanların ümidini kırmaya kimsenin hakkı yoktur. Yazdıklarım size değil, bütün ukalalık yapacak insanların ümidini kıracak olan kişileredir.
(BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYIN)