WmOptimize adlı üyeden alıntı

Kimse bu olayın boykotla alakası olduğunu yazmamış mı bence mi gözden kaçırdım ?
Sanırım Kudüs olaylarını kimse izlemiyor veya insanlığını unutanlar zevk için umursamamaya devam ediyor.
Ne zaman boykot kampanyası olsa bu tür olaylar baş gösteriyor. Bende bir lise çıkışında arabadan dağıttıklarını bir önceki boykot zamanında görmüştüm.
Emin olun bu içeceğin sırf zararları içmemeniz için yeterli ancak bu işe insanlık boyutu tarafından da bakmalısınız. Şahsen israil mallarını boykot ediyorum ve bunun bir insanlık görevi olduğunu savunuyorum.
Bu yoruma gelecek klasik cevaplardan olan o zaman bilgisayar kullanma gibi saçma sapan yorumlar yapmayın. Bu forumda bu tür insanlar var ve bu yorumu 4 gözle bekliyorlar gibi hissediyorum :)


Temelde soylediklerine katiliyorum haklisin. Lakin işin boykot kismina gelince. Boykotu toplum uygulamaz devlet nezdinde uygulanmayan bir boykotun zerre faydasini gormek bi yana kendi ulke ekonomisine kendi eliyle attigi kaziktir.

Sen kola almayacagim diyorsun. Fakat o raflarda gordugun urunlerin cirosu daha raflardayken coca cola veya hangi firmaysa onun cebine gidiyor.

Sen raflardan almadiginda. Turkiyedeki (tam yazilisini bilmiyorum) disburutorler haliyle turk kokenli sirketler zarar etmis oluyor.

Diyecegim o ki. Boykotu devletler yapar. Misal bakiniz Katar?