siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bende tüm sitelerimi orada barındırıyorum.Açıklama yapacaklardır.Son derece memnunum bende
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilk defa böyle bir şey duyuyorum 3 senedir çalışıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk Defa Birisinden Güzel Hosting İle İlgili Şikayet Geldi Sanırım Nazar Değdi...
Bende Severek Kullanırım Uzun Zamandır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende yeni alacağım hosting paketi için güzel ile veridyen arasında kalmıştım.
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ara sira kontrol etmeden saçma cevaplar veriyorlar fakat genel olarak guzelhost simdiye kadar kullandigim en iyi firma.
https://biyokimlik.com
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
takipteyim konuyu. Güzelhosting hakkında ilk defa şikayet görüyorum
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bende uzun süredir kullanıyorum kendilerini etiketledim ama daha gelmediler.
GuzelNetTr
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Trafik sistemi tamamen otomatik çalışan bir sistemdir. Dolmayan bir trafik için trafiğin dolduğunu iddia etmemiz mümkün olmayacaktır. Yakın zamanda satıştan kalkan bir paket bulunmamakta, eğer satıştan kalkan bir paket kullanıyorsanız 2-3 yıldır kullanıyorsunuz demektir.
Site adresinizi yazarsanız buraya kanıtları da gönderebiliriz kullanımla ilgili.
Trafik dolduğu için bir şikayet konusu açılması oldukça ilginç, üstelik inceleme araçlarınız da varken. Yani trafik dolduysa şikayet edilmez, neden dolduğu incelenir, gerekiyorsa buna göre önlem alınır. İstatistik araçları tarafınıza sunulmakta.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kullandığınız paket satıştadır, sadece aylık satışı kalkmıştır. Yani paket kalkmamıştır.
Site adresini yazarsanız, cpanel'e girip trafiğinizi nasıl kullandığınızı gösteren kayıtları buraya yazabilirim. Bu incelemeyi siz de yapabilirsiniz.
Trafik hesaplamasını yapan sistem bir bilgisayardır. Yani 2+2=4 değildir demekle, bu trafiği kullanmadım demek aynı şeydir. Sistem trafik verilerini toplayıp kullanımınızı ortaya çıkarmakta. Ve belirttiğim gibi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bu trafik verilerini siz de inceleyebiliyorsunuz. Bilginiz dışında sitedeki öğelerin dışarıdan kullanımı vb. neticesinde trafik dolmuş olabilir, bunlar için hotlink koruması düşünebilirsiniz. Yani site adresinizi bilmediğim için şu yüzden dolmuş diyemiyorum ancak 5gb trafik yüksek bir miktar değil yani kolay dolabilecek bir miktar, detayını zaten cpanelden görebilmektesiniz.