lostyazilim

guzel.net.tr hosting'i haksız yere askıya aldı.

28 Mesajlar 3.762 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
bende tüm sitelerimi orada barındırıyorum.Açıklama yapacaklardır.Son derece memnunum bende

wmaraci
reklam

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
ilk defa böyle bir şey duyuyorum 3 senedir çalışıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım

kozlunet kozlunet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 328 / 90
  • Ticaret 2, (%100)
İlk Defa Birisinden Güzel Hosting İle İlgili Şikayet Geldi Sanırım Nazar Değdi...

Bende Severek Kullanırım Uzun Zamandır.

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Bende yeni alacağım hosting paketi için güzel ile veridyen arasında kalmıştım.

wmaraci
wmaraci

zangess zangess Ya Sev Ya Terket! Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek webtasarim
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** i**
  • Mesajlar 1153
  • Beğeniler 339 / 275
  • Ticaret 13, (%100)
Ara sira kontrol etmeden saçma cevaplar veriyorlar fakat genel olarak guzelhost simdiye kadar kullandigim en iyi firma.

https://biyokimlik.com

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
takipteyim konuyu. Güzelhosting hakkında ilk defa şikayet görüyorum

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Bende uzun süredir kullanıyorum kendilerini etiketledim ama daha gelmediler. GuzelNetTr

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

GuzelNetTr GuzelNetTr Web Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 94
  • Ticaret 7, (%100)
Trafik sistemi tamamen otomatik çalışan bir sistemdir. Dolmayan bir trafik için trafiğin dolduğunu iddia etmemiz mümkün olmayacaktır. Yakın zamanda satıştan kalkan bir paket bulunmamakta, eğer satıştan kalkan bir paket kullanıyorsanız 2-3 yıldır kullanıyorsunuz demektir.

Site adresinizi yazarsanız buraya kanıtları da gönderebiliriz kullanımla ilgili.

Trafik dolduğu için bir şikayet konusu açılması oldukça ilginç, üstelik inceleme araçlarınız da varken. Yani trafik dolduysa şikayet edilmez, neden dolduğu incelenir, gerekiyorsa buna göre önlem alınır. İstatistik araçları tarafınıza sunulmakta.
demirkurt94

kişi bu mesajı beğendi.

thedeveloper thedeveloper Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 11 / 23
  • Ticaret 1, (%100)

GuzelNetTr adlı üyeden alıntı

Trafik sistemi tamamen otomatik çalışan bir sistemdir. Dolmayan bir trafik için trafiğin dolduğunu iddia etmemiz mümkün olmayacaktır. Yakın zamanda satıştan kalkan bir paket bulunmamakta, eğer satıştan kalkan bir paket kullanıyorsanız 2-3 yıldır kullanıyorsunuz demektir.

Site adresinizi yazarsanız buraya kanıtları da gönderebiliriz kullanımla ilgili.

Trafik dolduğu için bir şikayet konusu açılması oldukça ilginç, üstelik inceleme araçlarınız da varken. Yani trafik dolduysa şikayet edilmez, neden dolduğu incelenir, gerekiyorsa buna göre önlem alınır. İstatistik araçları tarafınıza sunulmakta.

Yakın zamanda satıştan kalkan bir paket bulunmamakta? eğer satıştan kalkan bir paket kullanıyorsanız 2-3 yıldır kullanıyorsunuz demektir. ???

basit hosting paketinin aylık versiyonunu kullanıyordum. kaldırmışsınız?

Ben parasında da değilim 3TL birşey zaten. Ama burda hak yeniyor, ben kesinlikle 5GB Trafik kullanmadım. Önceki ay bile bu ayki kullandığımın kat kat fazlasını kullanmama rağmen değil 5gb yarısı bile olmamıştı.

GuzelNetTr GuzelNetTr Web Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 94
  • Ticaret 7, (%100)
Kullandığınız paket satıştadır, sadece aylık satışı kalkmıştır. Yani paket kalkmamıştır.

Site adresini yazarsanız, cpanel'e girip trafiğinizi nasıl kullandığınızı gösteren kayıtları buraya yazabilirim. Bu incelemeyi siz de yapabilirsiniz.

Trafik hesaplamasını yapan sistem bir bilgisayardır. Yani 2+2=4 değildir demekle, bu trafiği kullanmadım demek aynı şeydir. Sistem trafik verilerini toplayıp kullanımınızı ortaya çıkarmakta. Ve belirttiğim gibi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bu trafik verilerini siz de inceleyebiliyorsunuz. Bilginiz dışında sitedeki öğelerin dışarıdan kullanımı vb. neticesinde trafik dolmuş olabilir, bunlar için hotlink koruması düşünebilirsiniz. Yani site adresinizi bilmediğim için şu yüzden dolmuş diyemiyorum ancak 5gb trafik yüksek bir miktar değil yani kolay dolabilecek bir miktar, detayını zaten cpanelden görebilmektesiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al