Arkdaşlar geçenlerde bir web sitesi düzenlemesi yaptığımı ama paramı alamadım ne yaplıyım adlı bir konu açmıştım bu konuyu okuyanlardan bir üye tarafıma mesaj attı kardeşim benim sitemi adensenin kabul edeceği şekilde ayarlarmısın dedi bende tamam dedim önce ücret dedim sonra bana dediki ben o o.ç lerden değilim hakkın olan parayı bu ayın 10'unda alırsın dedi kısacası güzel konuştu bendeki niyette karşı tarafı memnun etmek ya neyse tamam abi dedim adam ftp adresini ve worpdress admin bilgilerini attı sitesinde kullandığı temanın hacklink içerdiğini botlar kulllanarak konu çektiğini gördüm ve adenseye uygun hale getirmek için wordpresi temizledim ve uygun bir colormag teması kurdum denedim neyse teslim ettim fiyata 250 tl dedim büyüklerim bu fiyatın uygun olacağını söyledi neyse karşı tarafa ilettim tamam dedi watsaptada konuşmuştuk zaten neyse ben bu ayın 10'unu beklerken siteye bakayım dedim adam yine temayı değiştirmiş ve bot kullanıyor nereden anladım derseniz okadar kısa sürede 11 sayfa yazı yazamaz neyse mesaj attım hocam neden temayı değiştirdiniz dedim görüldü yaptı numaramı sildi forumdanda cevap vermiyor şimdi ben ne yaplıyım ftp ve admin bilgilerinide değiştirmiş insanlara güveneemyecekmiyim işlerini ypaarken neden iyi niyetimi suistimal ediyorlar ve kendilerini küçük düşürüyorlar.
Ne yapmalıyım şimdi ben ?