Hangi konularda makale yazıyorum?
Teknoloji, Spor, İnsan ve Hayvan Sağlığı, Kitap, Eğitim, Bilim, Dünya Politikası, Turizm gibi konularda yazmaktan daha fazla keyif alıyorum. Eğer bu konuların dışında makale yazdırmayı dilerseniz, belli konular için önce konu hakkında kendim araştırma yapıp sonrasında kendi özgün cümlelerimle size hizmet verebilirim.
Anlatım bozuklukları, yazım kuralları, noktalama işaretleri ve ses olayları gibi konularda fazlasıyla titizim. Makaleyi yazdıktan sonra 2 kez okuyup eksik ve yanlış bir yer var mı diye kontrol ediyorum.
Ücretler nasıl?
Makaleleri 100 kelimesi 1.50 TL olarak yazmaktayım. 50 ve üzeri makale alımlarında indirim vardır.
Ödemeler hakkında
Ödemeleri Enpara hesabıma EFT veya Havale ile yapabilirsiniz.
Ödemelerde sıkıntı olmaması adına ücreti önceden talep ediyorum. Eğer ilk kez çalışıyorsak güveni sağlamak amacıyla parayı aldıktan sonra makaleleri gönderip geri kalan parayı işin en sonunda ödeyebilirsiniz. Birkaç kez çalıştıktan sonra bana güvenebileceğinizi anlarsınız zaten.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Daha çok yaptığım işe özen gösterdiğimden ötürü pek cafcaflı ve gösterişli bir konu hazırlamadım. İnfografi hazırlamadım. Eğer benimle çalışmak isterseniz Skype adresim üzerinden iletişime geçebilir, mail atabilir veya buradan özel mesaj gönderebilirsiniz.
Hotmail ve Skype adresim: bilkentliyazar@hotmail.com
Birlikte çalışmaya karar verdiğimiz kişilerle telefondan, mail yoluyla veya dilerseniz Whatsapp üzerinden görüntülü bir şekilde iletişim kurabiliriz. İletişim konusunda bir sıkıntı olmamasını temenni ederim. Güven benim için çok önemli bir husus.
REFERANSLARIM
Wmaracı sitesinde ilk kez konu açtığım için güveni sağlamak amacıyla ilk 5 kişiye ücretsiz makale yazmak istiyorum. Yorumlarını konuya alıntı olarak ekleyeceğim. Bu kişilerden tek isteğim beni eleştirmeleridir. Eğer eksik olduğumu düşündükleri yanlarımı bana söylerlerse bende kendimi geliştirebilirim. Yapıcı eleştiriye her zaman açığım.
Referans alındı arkadaş akıcı makaleler yazıyor tavsiye ederim ++
yazarcizeradam kendisinden 1 adet ref yazı rica ettim sağolsun kırmadı. Daha öncede ref yazı aldım ama bu kadar özenerek ve akıcı yazılmış bir yazı almamıştım. Anlaşılan arkadaş klavyede de bayağı hızlı yazıyı hemen teslim etti. Yazım ve noktalama hataları yok denecek kadar azdı. Makaleyi paragraflara ayırması çok önemliydi ve bunu yapmış. Ref yazının ardından hemen kendisine sipariş geçtim. İnşallah daha nice ticaretlere.
Acil bir makalemi yazdırmanız gerekiyor? Kalitesiz olmasından mı korkuyorsunuz? Hızlı olmasından dolayı özensiz mi olucak korkusu mu var ?
Tüm bu soruları düşünmeden arkadaşa yazdırabilirsiniz. Referans olarak hızlı, özenli, paragraflara ayrılmış, noktalama işaretlerine dikkat etmiş ,akıcı bir dil ile gayet güzel bir iş çıkarmış. hayırlı satışlar
Tüm bu soruları düşünmeden arkadaşa yazdırabilirsiniz. Referans olarak hızlı, özenli, paragraflara ayrılmış, noktalama işaretlerine dikkat etmiş ,akıcı bir dil ile gayet güzel bir iş çıkarmış. hayırlı satışlar
Gayet akıcı ve okunabilir yaziyor arkadasimiz. 👍
Arkadaştan makale almadım. Önceki yazdığı makaleleri okudum sadece. Hem makale yazarı hem de makale alıcısı olarak söylüyorum gerçekten güzel işler çıkarmış. İlerleyen zamanlarda yetişemediğim yerlerde yardım isteyeceğim arkadaşlar arasına not aldım. Bol kazançlar dilerim.
Referans alımı bitmiştir arkadaşlar.