Merhabalar;
Tüm sanal pos firmalarını denedim diyebilirim tecrübelerimi sizinle paylaşayım.

İyzico= arkadaşlar komisyon oranları diğer firmalara nazaran çok yüksek tek çekimde % 2.63 + 0.27 TL ücret alıyorlar. 12 taksitte ise % 11.55 alıyor. Ama en önemlisi sizin paranızı el altında borsada değerlendirmek adına 24 gün sonra hesabınıza gönderiyorlar. Buda bana göre hiç doğru değil yıllık ödeme vss ücret almıyorlar. Opencart modülleri ücretsizdir.

iPara= Firma kişiye göre davranıyor (bize 6 aylık ücret konusunda yardımcı oldular almadılar ) komisyon oranları uygun diğer firmalara göre ama 6 aydan sonra 299 TL + KDV ücret ödersiniz. Ve ödemeler 14 gün sonra ilk p.tesi hesabınıza akarılır. Tek çekim tüm bankalar %2.09 KDV Dahil ücret alıyorlar. Modülleri ücretsiz her cms için var.

PayTR= Aktif olarak kullandığım bir firmadır tek çekimlerde %2.5 + KDV olarak sabit fiyat alıyorlar. Genelde çekimlerimi burada yapıyorum sebebi ise adamlar en azından komisyoncu tefeci değil benim paramı 14 gün 24 gün borsada değerlendirmiyor. Gece saat 23:59 a kadar olan tüm siparişlerin ödemeleri ertesi gün hesabınızda. Uyanıklık hile hurda yapmıyorlar. Modül ücretsiz panelden her sürüm için indirirsiniz.

Moka.com= Bu firmayı kimse bilmez ama inanın çok kaliteli bir firmadır. Tüm sitelerimi bu sisteme çevirdim ve müşterilerime de PayTR yerine artık bu firmayı tavsiye ediyorum. Tüm banka kredi ve atm kartlarına tek çekimde 2,26% komisyon alıyorlar KDV dahil. Sanal Pos komisyon bedeli düşüldükten sonra ertesi iş günü hesabınıza aktarılır.Üstelik Moka’da üyelik aidatı, entegrasyon/giriş bedeli vb. ekstra ücretler ile karşılaşmazsınız. Yani ben şöyle söyleyim bu firma herkese pos vermiyor ama verirse eğer çok rahat edersiniz ömürlük kullanırsınız. TÜRKİYE'nin önde gelen bir holding bünyesinde A.Ş. olarak hizmet veriyor. Opencart ve diğer sistemler için ücretsiz modülleri mevcut.

Soru/sorunlarınız olursa eğer özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.
Saygılarımla.
Opencartgold.com