Fikiriscisi adlı üyeden alıntı
Açılan hesapların birbirini desteklemesi ile oluyor hocam. Yani 500k lık bir hesaba ulaşmak için 1-2 sene harcadıkları olabiliyor ama yeni açılan hesaplar mevcut sayfaları sayesinde hızla yükseliyor. Yani burada ki ana nokta, yüksek kitleye sahip bir sayfa veya sayfa tanıdığına sahip olmak.Yani 20k'lık bir hesabı destekleyerek 2k yapabiliyorsan 100k destekli hesapla 10k yapabilirsin. Zaten bu hesaplar çok daha fazla sayılara ulaştığı için paylaşımlı takipçilik yapıp, sürekli yüksek sayılarda tutuyorlar.
Üstte bahsettiğim gibi zaten bu şekilde işlenmesi imkansız. Sıfırdan kuracak biri için belki bir nebze reklam ihtiyacı olabilir ama büyük bahsettiğiniz sayfaların çoğu bu ve buna benzer yolla ilerletiyorlar.
E-Ticaret ile ilgilenen biri olarak sayfaların "takipçi" çoğunluğundan çok, vereceğiniz reklamın sayfa takipçisi ile uyuşması ve takipçilerin organik mana da olması çok mantıklı. Eğer verdiğinzi reklam bir instagram sayfasına yönlendirme yapıyorsa ve reklam direkt takipçinin ilgisini çekebilecek düzeyde ise sayfanın durumuna göre çok yüksek takipçilere çıkıyor. E-Ticaret alanında instagram konusunda direkt kazanç sağlama yöntemi.
Zaman ayırıp tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Dediklerinizden sonra genel olarak aklımdaki tüm sorular gitti. Dediğiniz gibi öncelikle iyi bir yatırım ve 1-2 sene ile sağlam takipçisi olan sayfa edinmeyi planlıyorum. Sadece benimle aynı konudaki 1 milyonluk sayfaya verdiğim doğru ve ilgi çekici reklamın bana 1000 ve üzeri takipçi getirmesi konusunda emin olamamıştım. Buda bu alandaki tecrübesizlikte kaynaklanıyor sanırım. Belki doğru reklam veren kişiler tek reklamda 5 bin takipçi kazanabiliyordur.
Tekrar cevapladığınız için teşekkürler.