Muhammedchan adlı üyeden alıntı

Sizin bahsettiğiniz gibi bir döngü oluşturma fikrim bulunuyor. Ancak her alanda emek verilmeden hiçbir şey olmuyor. Şuan yoğunluktan dolayı düzenli paylaşım yapamıyorum ve düzenli paylaşımın etkisini bir süre yaptığım deneylerde çok iyi gördüm.

Yinede size sormak isterim paylaşımların az yapıldığı zaman verilen reklam, düzenli paylaşım yapıldığı zamanda ki verilen reklamla aynı etkiyi yaratabilir mi?

Şuanda reklam vermek için 1 tane 80 binlik 2 tane de 1.5 milyonluk sayfa belirledim. 80 binlik daha ucuz ancak daha aktif bir sayfa olarak gördüğüm için dediğiniz gibi bir denemek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Forum sitelerinin bence en iyi yanı satışlardan ziyade bir konu hakkında tecrübeye sahip kişilerin yenilere yardım etmesi oluyor. Böylece bizim gibi sonradan başlayanlar da en az zararla yada en doğru adımla başlayabiliyoruz.

Genel olarak çıkardığım fikir düzenli paylaşım ve doğru sayfalara reklam vermek için belirli bir miktar para gerekiyor :)

Para kazanmak için para harcayacaksın hocam Allah'ın emri. Ben 28 yaşındayım son 3 senedir bunun farkındayım ve gelir olarak hayatım değişti.

Bak foruma herkes site açıyor sayfa açıyor birşeyler açıyor sonra salıyor internet çöplüğüne kaybolup gidiyor. Azıcık yatırım yapan kazanıyor. Adam aylık sigaraya 300 TL biraya 200 TL veriyor ama sitesine 100 liralık tanıtım yazısı veya reklam almaya param yok diyor sonuç belli.

Sonuç olarak emek, zaman ve para harcadığım her iş başarılı oldu, bu 3'ünden birini eksik ettiğim işler başarısız oldu